ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ανέφερε ο Κούγιας για την κεταμίνη και τον ξυλοδαρμό από Δασκαλάκη

Αλέξης Κούγιας
Για τις εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα και την κατηγορούμενη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως είναι καταγεγραμμένο σε επίσημα βιβλία ότι τα νοσοκομεία στα οποία ήταν η Τζωρτζίνα, της έδιναν κεταμίνη, όπως και άλλα βαρβιτουρικά

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα και την κατηγορούμενη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας αρχικά ότι του προκάλεσε μεγάλη εντύπωση γιατί κάλεσα την ιατροδικαστή Τσιόλα για κατάθεση, μετά την πελάτισσα του.

Αναφορικά για τον ξυλοδαρμό που κατήγγειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου, από τον πρώην σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, ο γνωστός ποινικολόγος υπογράμμισε ότι έχει υπάρξει ένα περιστατικό, αλλά όχι σοβαρό.

Για την κατάθεση Τσιόλα, στη συνέχεια ο κ. Κούγιας, μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι «ένας δημοσιογράφος με ενημέρωσε πως εκκληθεί αιφνιδίως η ιατροδικαστής Πατρών κ. Τσιόλα να καταθέσει. Εντύπωση μου προκαλεί πως καταθέτει μετά τον κατηγορούμενο καθώς εκείνος καλείται τελευταίος. Πριν από την απολογία της, είχαμε κάνει προσφυγή κατά της νομιμότητας της διαδικασίας διότι παρανόμως ορίστηκαν πραγματογνωμοσύνες. Νεκροψία κάνουν μόνο αυτοί που είναι στην υπηρεσία».

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως είναι καταγεγραμμένο σε επίσημα βιβλία ότι τα νοσοκομεία στα οποία ήταν η Τζωρτζίνα, της έδιναν κεταμίνη, όπως και άλλα βαρβιτουρικά. Ο συνδυασμός του κοκτέιλ οδήγησε στον θάνατο το παιδί, σύμφωνα με τον δικηγόρο της κατηγορούμενης. «Η δόση που μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο είναι περίπου 15 ενέσεις, τις οποίες δεν μπορούσε να μεταφέρει παρανόμως η κ. Πισπιρίγκου», συμπλήρωσε.

Τι είπε για την κακοποίηση από τον Δασκαλάκη

Σε σχέση με τα όσα ακούγονται για την κακοποίηση που δεχόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου από τον σύζυγό της , Μάνο Δασκαλάκη, ο Αλέξης Κούγιας είπε αρχικά πως δεν ισχύει. Ωστόσο, όταν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής του MEGA του θύμισαν ότι τον ξυλοδαρμό τον έχει αναφέρει σε δηλώσεις της η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, είπε ότι έχει συμβεί μία μόνο φορά.

Συγκεκριμένα, είπε πως έχει υπάρξει μόνο ένα περιστατικό, όχι όμως σοβαρό. Μάλιστα το συγκεκριμένο επεισόδιο το χαρακτήρισε «επιδερμικό».

Σημειώνεται ότι η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, έχει οριστεί για τις 31 Ιανουαρίου, ενώ πρώτος που αναμένεται να καταθέσει για τον θάνατο της ο πατέρας των μικρών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης.