ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Αστυνομικός πυροβόλησε νεαρό που τον μαχαίρωσε - Όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά

Ρέθυμνο: Αστυνομικός πυροβόλησε νεαρό που τον μαχαίρωσε - Όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά
Εν ενεργεία αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε νεαρό που τον μαχαίρωσε.
Intime news / Φωτογραφία αρχείου

Πρωτοφανές περιστατικό τα ξημερώματα της Κυριακής σε μπαρ του Ρεθύμνου στην Κρήτη, εν ενεργεία αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε νεαρό που τον μαχαίρωσε - Το χρονικό της επίθεσης.

Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ρέθυμνο της Κρήτης, έξω από μπαρ όταν αστυνομικός δέχθηκε μαχαιριά και πυροβόλησε έναν νεαρό. Όπως γίνεται γνωστό, όλα ξεκίνησαν όταν ξέσπασε καυγάς μεταξύ τεσσάρων ατόμων.

Κάποια στιγμή και ενώ επικρατούσε ένταση, ένας από τους εμπλεκόμενους έβγαλε μαχαίρι. Τότε, ο εν ενεργεία αστυνομικός που διασκέδαζε στο μαγαζί, αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και επενέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο αστυνομικός στην προσπάθειά του να εμποδίσει τον δράστη, δέχτηκε μαχαιριά και τότε πυροβόλησε για να τον αφοπλίσει. Ο νεαρός τραυματίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οι εμπλεκόμενοι στον καυγά έχουν συλληφθεί ενώ -προς το παρόν- δεν είναι γνωστές οι συνθήκες υπό τις οποίες ξέσπασε η ένταση. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Σχετικές ειδήσεις

Ρέθυμνο: Αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε νεαρό που είχε μαχαίρι

Ρέθυμνο: Σερβιτόρα βρήκε και παρέδωσε 1.300 ευρώ σε πελάτη

Ρέθυμνο: Το απίστευτο εύρημα ενός εκσκαφέα – Άφωνοι έμειναν οι περαστικοί