ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μαθήτρια κατήγγειλε καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση

Πάτρα: Μαθήτρια κατήγγειλε καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση

Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση καθηγητή σε μαθήτρια έρχεται στος φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στην Πάτρα.

Αναστάτωση προκάλεσε στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας η αποκάλυψη της εφημερίδας «Πελοπόννησος» το Σάββατο, για καθηγητή δημοφιλούς Λυκείου της Πάτρας, ο οποίος καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος 17χρονης μαθήτριας της Γ’ Λυκείου.

Η καταγγελία έχει περιέλθει σε γνώση της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευγενίας Πιερρή, η οποία μιλώντας στην «Π» δήλωσε πως σήμερα Δευτέρα έχουν κληθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι ώστε να διερευνηθεί πλήρως η καταγγελία.

Οπως έγραψε η «Π», το πρωί της περασμένης Παρασκευής μετέβη στο σχολείο η εξαγριωμένη μητέρα της μαθήτριας και κατήγγειλε τον καθηγητή, εξιστορώντας παράλληλα τα όσα της μετέφερε η κόρη της. Οπως δήλωσε η μητέρα, την Πέμπτη, η 17χρονη μαζί με μία συμμαθήτριά της, καθόντουσαν και διάβαζαν εν ώρα διαλείμματος Αγγλικά! Κάποια στιγμή ο καθηγητής πλησίασε την μαθήτρια, κοίταξε τι διάβαζε και της είπε «αγγλικά διαβάζεις; Γιατί εγώ ξέρω ότι ‘’φτιάχνεσαι’’ με Ρώσικα»!

Ο «υπαινιγμός» προκάλεσε την έντονη αντίδραση της μαθήτριας, η οποία μάλιστα έβαλε τα κλάματα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο εν λόγω καθηγητής είχε καταγγελθεί και στο παρελθόν και όταν εκλήθη αρνήθηκε τα πάντα, ενώ έβαλε και τις φωνές λέγοντας πως… και παλαιότερα τον είχαν κατηγορήσει αλλά δεν είχε αποδειχθεί το παραμικρό.

Πηγή: pelop.gr