ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Τράγκας: Πωλητήρια σε ακίνητα του εκδότη βάζουν οι κληρονόμοι του

Γιώργος Τράγκας: Πωλητήρια σε ακίνητα του εκδότη βάζουν οι κληρονόμοι του

Το MEGA αναφέρει ότι άνθρωποι του περιβάλλοντος της Μαρίας Καρράς αποκαλούν «μυθεύματα» τις δημοσιεύσεις που αναφέρουν ότι η κα χήρα του εκδότη πουλάει ακίνητα και αυτοκίνητα στην Αμερική.

Οι κληρονόμοι του Γιώργου Τράγκα αδυνατούν να συντηρήσουν μεγάλο μέρος της περιουσίας του με αποτέλεσμα να βγάζουν σπίτια και αυτοκίνητα στο «σφυρί».

Η βίλα στη Μύκονο

Η βίλα στον Άγιο Λάζαρο της Μυκόνου, με θέα τον κόλπο της Ψαρρούς και παροχές για λίγους, είναι ένα ακίνητο που πέρασε στα χέρια του γιου του και πριν από λίγες μέρες πουλήθηκε σε επιχειρηματία.

Η αγοραπωλησία της βίλας των 200 τετραγωνικών στη Μύκονο επαναφέρει στο προσκήνιο συνολικά το θέμα με τα ακίνητα φιλέτα που είχε αποκτήσει ο δημοσιογράφος και εκδότης, σε Ελλάδα και εξωτερικό, τις τελευταίες δεκαετίες της ζωής του.

H χήρα του Γιώργου Τράγκα και ο γιος του, Γιάννης, κάνουν κινήσεις στρατηγικής και αναζητούν όπως φαίνεται χρήματα καθώς εκτός από την έρευνα για την προέλευση των ακινήτων βρίσκεται σε εξέλιξη και ένας οικογενειακός εμφύλιος για το μοίρασμα της αμύθητης περιουσίας του δημοσιογράφου, αναφέρει το Live News.

Το ακίνητο του Γιώργου Τράγκα στη Μύκονο κατέληξε στον επιχειρηματία Γιάννη Τσουκαρίδη που επίσης είχε βίλα στην περιοχή. Μάλιστα τα δύο ακίνητα χώριζε μέχρι πρότινος ένας μαντρότοιχος που τώρα όπως φαίνεται θα πέσει για να ενοποιηθούν οι 2 χώροι, μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε γράψει πριν από χρόνια τη βίλα της Μυκόνου στον γιο του και εκείνος φέρεται να τη νοίκιαζε κάθε χρόνο για ένα έχει σταθερό εισόδημα.

Ferrari και Bentley στο «σφυρί»

H Μαρία Καρρά, πουλά σύμφωνα με την εκπομπή Live News μια Ferrari και μια Bentley που ανήκαν στον σύζυγό της.

Η χήρα του εκδότη που παραμένει στο μικροσκόπιο της έρευνας, κάνει λόγο για μια άνευ προηγουμένου στοχοποίηση και έναν επικοινωνιακό κανιβαλισμό με θύμα την ίδια που συνεχίζεται.

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν φορολογικός κάτοικος Μονακό. Τα ακίνητα, τα οποία άλλα ήταν μόνο στο όνομά του και άλλα στον ίδιο και τη σύζυγό του και πλέον έχουν μπει στο μικροσκόπιο είναι τέσσερα στο Μονακό, ένα στο Παρίσι, ένα στο Σεν Τροπέ, δύο στην Πολιτεία και δύο στη Μύκονο.

Στο πόρισμα αναφέρεται ότι ανήκουν στην περιουσία του δημοσιογράφου διαμερίσματα στην Ουάσινγκτον, στο Μπέβερλι Χιλς, στο Λας Βέγκας, στο Μαϊάμι και ένα στο Olympic Tower της Πέμπτης Λεωφόρου στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Από τις πρώτες κινήσεις των εισαγγελικών αρχών ήταν η κατάσχεση του συνόλου της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα και της συζύγου του. Η Μαρία Καρρά μάλιστα είχε μαζί με τον δημοσιογράφο και εκδότη κοινούς λογαριασμούς και θυρίδες σε τράπεζες, ενώ ήταν και μέτοχος σε μια σειρά από επιχειρήσεις που διατηρούσε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι άνθρωποι του περιβάλλοντος της Μαρίας Καρράς αποκαλούν «μυθεύματα» τις δημοσιεύσεις που αναφέρουν ότι η κα Καρρά πουλάει ακίνητα και αυτοκίνητα στην Αμερική.

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: Το μυθικό ποσό που πουλήθηκε η βίλα του γιου του Γιώργου Τράγκα

Μαρία Καρρά: Καλείται ως ύποπτη η χήρα Τράγκα

Γιώργος Τράγκας: Εκρυψε... 30 εκατ. ευρώ η σύζυγός του