ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: «Πόλεμος» στα σχολεία - Συμμορία 20 ατόμων επιτέθηκε με καδρόνια

Βόλος: «Πόλεμος» στα σχολεία - Συμμορία 20 ατόμων επιτέθηκε με καδρόνια
gegonota.news

Βόλος: Οι διευθυντές των σχολείων θα υποβάλλουν μηνήσεις κατ΄αγνώστων για τους βανδαλισμούς

Σε τρία σχολεία του Βόλου επιτέθηκαν 20 κουκουλοφόροι με μηχανάκια. Οι βάνδαλοι που κρατούσαν καδρόνια προκάλεσαν υλικές ζημιές στο 3ο ΕΠΑΛ, στο 7ο ΓΕΛ, με τις περισσότερες να έχουν προκληθεί στο 5ο ΓΕΛ.

Οι διευθυντές των σχολείων θα υποβάλλουν μηνήσεις κατ΄αγνώστων και αυτή την ώρα κατευθύνονται στην Αστυνομική Διεύθυνση, ενώ ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας κ. Σαβελλίδης θα συναντήσει τον αστυνομικό διευθυντή.

H συμμορία των 20 ατόμων αποτελείται από εξωσχολικούς και μαθητές. Σπάσανε κλειδαριές από τα σχολεία, έσπασαν τζάμια, πόρτες και κιγκλιδώματα. Καθηγητές και μαθητές ακούγοντας την φασαρία ταμπουρώθηκαν στις αίθουσες. Μια καθηγήτρια στο 5ο ΓΕΛ τραυματίστηκε από τζάμι, ευτυχώς ελαφρά, ενώ στα σχολεία γίνεται έρευνα για τους μαθητές που απουσίαζαν από τα μαθήματα χθες μετά τις 11.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα την Τρίτη μεταξύ 11 π.μ. και 1 μ.μ..

«Δεν μπορώ να κατανοήσω αυτή την συμπεριφορά. Η υπόθεση θα διαλευκανθεί», δήλωσε ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας στα gegonota.news.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μέλος της συμμορίας ήταν μαθητής γενικού λυκείου Βόλου που ταυτοποιήθηκε και μάλιστα πρόσφατα είχε προταθεί αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος γιατί είχε «βαρύ σχολικό μητρώο».

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Κουκουλοφόροι με καδρόνια εισέβαλαν σε σχολεία και προκάλεσαν καταστροφές

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Βόλο: 46χρονος χτύπησε τη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

Βόλος: Ανήλικοι απείλησαν να χτυπήσουν 50χρονο για να τους πει τι ομάδα είναι