ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Στα ύψη η ψυχολογία της, αντιλαμβάνεται ότι τελειώνει το μαρτύριό της

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Στα ύψη η ψυχολογία της, αντιλαμβάνεται ότι τελειώνει το μαρτύριό της
Η Ρούλα Πισπιρίγκου
Eurokinissi

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την ψυχολογία της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα κλήθηκε να σχολιάσει ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός δικηγόρος και συνήγορος της 34χρονης μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (2/2) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Αlpha ανέφερε το τι ακριβώς συμβαίνει στην κατηγορούμενη μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ακρόασης της υπόθεσης που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Ο κ. Κούγιας απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε: «Η ψυχολογία της είναι στα ύψη. Είναι μία τελείως διαφορετική εικόνα γιατί και η ίδια πλέον αντιλαμβάνεται ότι τελειώνει το μαρτύριο της. Θεωρώ ότι το δικαστήριο αυτό είναι “οδηγός” για όλη την υπόθεση αυτή. Ακούγοντας τους ισχυρισμούς μας και τους μάρτυρες που επικαλέστηκαν νιώθει πλέον ότι την υπερασπίζονται εκτός του δικηγόρου της και επιστήμονες με εξαιρετικές γνώσεις, Επειδή είναι μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, η αλλαγή αυτή είναι σημαντική για αυτή. Γι’αυτό είναι διαφορετική από τις προηγούμενες ημέρες».

Ο κ. Κούγιας στην συνέχεια αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που η κατηγορούμενη γυναίκα τον ρώτησε μετά την ολοκλήρωση της δίκης που κατέθεσε ο σύζυγός της. «Με ρώτησε γιατί λέει τόσα ψέματα και τι έχει να κερδίσει», ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Alpha

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η διαδρομή της κεταμίνης «κλειδί» για την εξέλιξη της δίκης

Μάνος Δασκαλάκης: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν έγκυος σε 4ο παιδί από εξωσυζυγική σχέση»

Λέων για Πισπιρίγκου: «Η αιτία θανάτου είναι σαφής και είναι η κεταμίνη»