ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Χαστούκισε τη μάνα του παιδιού του και την άφησε έξω από το σπίτι μαζί με το νεογέννητο

Λάρισα: Χαστούκισε τη μάνα του παιδιού του και την άφησε έξω από το σπίτι μαζί με το νεογέννητο
Intime

Λάρισα: Ο κατηγορούμενος στην απολογία του ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό και τόνισε ότι η γυναίκα δεν τον άφηνε να δει το παιδί του.

Τραγικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Λάρισα «ήρθε στο φως» της δημοσιότητας.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας επέβαλε σε έναν υπήκοο Πακιστάν, συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών με τριετή αναστολή, για πράξεις ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκαν τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου σε βάρος μιας γυναίκας.

Σύμφωνα με το Larissa.net στην σημερινή της κατάθεση η γυναίκα ανέφερε ότι με τον κατηγορούμενο είχαν σχέση και στις 17 Σεπτεμβρίου του 2022, γέννησε το παιδί του. Την περασμένη Δευτέρα, ο άντρας ήρθε στο σπίτι και ζήτησε να δει το μωρό. Τότε, σύμφωνα με την γυναίκα, ο κατηγορούμενος την χαστούκισε και στη συνέχεια την έβγαλε έξω από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας, μαζί με το τεσσάρων μηνών βρέφος που ήταν στο καρότσι.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό και τόνισε ότι η γυναίκα δεν τον άφηνε να δει το παιδί του. Παραδέχτηκε ότι τη χτύπησε, όχι όμως με δύναμη, ενώ αρνήθηκε την κατηγορία ότι άφησε την ίδια και το παιδί τους έξω από το σπίτι.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο εισαγγελέας της έδρας επεσήμανε στον κατηγορούμενο ότι είχε καταδικαστεί πάλι πριν μερικές μέρες για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, και στη συνέχεια πρότεινε την ενοχή του για τις πράξεις της σωματικής βλάβης και παράνομης βίας αλλά για τη πράξη της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο πρότεινε την αθώωση του.

Το δικαστήριο συντάχθηκε με την πρόταση του εισαγγελέα και επέβαλε στον κατηγορούμενο συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών με τριετή αναστολή και ενώ εκκρεμεί η απέλαση του από τη χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Τρελή πορεία για αυτοκίνητο έξω από τη Λάρισα

Λάρισα: Το viral σημείωμα σε τουαλέτα - «Κιτ κατ. Πάτα με του ποδάρ…»

Λάρισα: Ληστεία με απειλή μαχαιριού σε βενζινάδικο