ΕΛΛΑΔΑ

Όλγα Πολίτη: Η Αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης καταγγέλει εκβιασμό με γυμνές φωτογραφίες

Όλγα Πολίτη: Η Αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης καταγγέλει εκβιασμό με γυμνές φωτογραφίες
Glomex

Η Αντιδήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης προσέφυγε στη Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς κυκλοφορούν επεξεργασμένες φωτογραφίες από κάποιους που έχουν βάλει το πρόσωπό της σε γυμνά σώματα και διακινούν το υλικό μέσω διαδικτύου

Τον εκβιασμό της με επεξεργασμένες γυμνές φωτογραφίες καταγγέλει η αντιδήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη.

Η ίδια μίλησε για την υπόθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Star λέγοντας πως: «Έχουν βιάσει την προσωπική μου στιγμή, το όνομά μου, την οικογένειά μου».

Η κ. Πολίτη προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς όπως σημείωσε, κάποιοι έχουν επεξεργαστείς φωτογραφίες, έχουν βάλει το πρόσωπό της σε γυμνές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τις οποίες στέλνουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε γνωστά πρόσωπα της αντιδημάρχου. Μάλιστα οι εν λόγω ψεύτικες φωτογραφίες εμφανίζονται και ως χορηγούμενες αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτυωσης.

Η Όλγα Πολίτη ξεσπά λέγοντας πως «Κάπου αποσκοπεί» όλο αυτό.

Παράλληλα στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί διαδικτυακό εκφοβισμό, με τον δικηγόρο της Νίκο Αλεξανδρή να εξηγεί πως η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί «βαρύτατο ποινικό αδίκημα» και «δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθούν οι δράστες».