ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Πυροβολισμοί στο Γάζι - Τρεις τραυματίες ανάμεσα τους και αστυνομικός

Κρήτη: Πυροβολισμοί στο Γάζι - Τρεις τραυματίες ανάμεσα τους και αστυνομικός
Eurokinissi

Πυροβολισμοί έπεσαν στο Γάζι Ηρακλείου μετά από ανθρωποκυνηγητό Αρχών με δράστη - Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ, ο δράστης και ένας ακόμα άνδρας

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου στο Γάζι Ηρακλείου στην Κρήτη, όταν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες άνοιξαν πυρ σε κεντρικό δρόμο της πόλης και συγκεκριμένα σε καφετέρια κοντά στην Παγκρήτια Τράπεζα.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις Αρχές, ενώ ασθενοφόρο έσπευσε άμεσα στο σημείο. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, με τους δύο να διακομίζονται άμεσα με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όλα ξεκίνησαν όταν κλιμάκιο αστυνομικών παρακολουθούσε ύποπτο που βρίσκονταν σε τζιπ. Επιχείρησαν να τον σταματήσουν και ξεκίνησε καταδίωξη. Τότε εκείνος έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν με πυρά.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ, ο επιβαίνων στο τζιπ, ο οποίος και συνελήφθη και ένας άνδρας που βρισκόταν σε παρακείμενη καφετέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένας από τους τρεις δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Σχετικές ειδήσεις