ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του δράστη μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών στο Γάζι

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του δράστη μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών στο Γάζι
Eurokinissi

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του δράστη που αναστάτωσε τους κατοίκους του Γαζίου – Τρεις τραυματίες από τους πυροβολισμούς

Τη στιγμή της σύλληψης του δράστη στην περιοχή του Γαζίου κατέγραψε με βίντεο κάτοικος της περιοχής, στο αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/2).

Όπως φαίνεται στο βίντεο από το neakriti.gr, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μετά τους πυροβολισμούς που αντάλλαξαν με τον 35χρονο άνδρα σε κεντρικό δρόμο του Γαζίου, ακινητοποίησαν τον δράστη από τον Μυλοπόταμο, ο οποίος καταζητούνταν για εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις για ναρκωτικά και όπλα.

Κάτοικοι της περιοχής εμφανώς σοκαρισμένοι από το πρωτόγνωρο περιστατικό της ανταλλαγής πυροβολισμών στη μέση του πιο πολυσύχναστου δρόμου του δήμου Μαλεβιζίου, βιντεοσκοπούν τη στιγμή, ενώ έχει προκληθεί τρόμος στην περιοχή.

Πώς έγινε το περιστατικό στην Κρήτη

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, όλα συνέβησαν γύρω το μεσημέρι της Τρίτης (14/2), όταν αστυνομικοί εντόπισαν έναν φυγόδικο και τον παρακολούθησαν προκειμένου να τον συλλάβουν.

Ο 35χρονος φυγόδικος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και αποφασισμένος να μην παραδοθεί, έβγαλε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο πόδι ένας αστυνομικός, καθώς και ένας πολίτης. Οι αστυνομικοί απάντησαν στους πυροβολισμούς και τραυμάτισαν τον φυγόδικο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flashnews.gr, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν δύο άτομα, μεταξύ των οποίων και ο φυγόδικος. Όταν οι δύο άνδρες αντιλήφθηκαν ότι οι αστυνομικοί ετοιμάζονταν να τους ακινητοποιήσουν, έβγαλαν τα όπλα πυροβολώντας προς εκείνους, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να ανταποδώσουν τα πυρά.

Τρεις τραυματίες από τους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο Κρήτης

Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν τρία άτομα να τραυματιστούν οι οποίο μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηράκλειου Κρήτης.

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε, όταν στη διάρκεια σύλληψης του 35χρονου, εκείνος πυροβόλησε και τραυμάτισε τον αστυνομικό και έναν πολίτη, ενώ επίσης φέρεται να τραυματίστηκε και ο ίδιος.

Κοκαΐνη και παράνομο όπλο βρέθηκαν στο όχημα του δράστη

Ο δράστης, που είναι περίπου 35 ετών, είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών. Μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, ο δράστης συνελήφθη, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, και στο όχημά του βρέθηκαν κοκαΐνη και ένα όπλο χωρίς άδεια.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό στο Γαζί

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: «Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός στο Ηράκλειο Κρήτης διότι κατά τη διάρκεια σύλληψής του, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό και έναν πολίτη. Προανάκριση ενεργεί η υποδιεύθυνση ασφάλειας Ηρακλείου».

Στη σχετική ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται ότι θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Καταδίωξη με 29 σφαίρες στο Γάζι - Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα

Κρήτη: Η ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώνει τους πυροβολισμούς στο Γάζι - Η επίσημη ανακοίνωση

Κρήτη: Έπεσαν 29 πυροβολισμοί στο Γάζι - Βαριά οπλισμένος ο δράστης