ΕΛΛΑΔΑ

Παύλος: Ποια είναι τα σχέδιά του για ακίνητο στην Ελλάδα - Μνημόσυνο το Σάββατο για τον Κωνσταντίνο

Παύλος
Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος
Intime News

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ θα φύγουν από την Ελλάδα είτε το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής είτε το πρωί της Δευτέρας - Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Παύλος, άλλαξε τα αρχικά του πλάνα και έτσι η παραμονή του στην Ελλάδα θα είναι μικρότερη από την προγραμματισμένη.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το MEGA, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ θα φύγουν από την Ελλάδα είτε το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής είτε το πρωί της Δευτέρας. Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ θα επιστρέψουν στο Λονδίνο και, σύμφωνα πάντα με το MEGA, ο λόγος είναι για να οργανώσουν δεξίωση στη μνήμη του Κωνσταντίνου. Από εκεί θα επιστρέψουν ξανά στην Ελλάδα στις αρχές Μαρτίου.

Παύλος: Ποια είναι τα σχέδιά του μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου

Οι συζητήσεις για αγορά ακινήτου, τα σενάρια για ανάμειξη του ίδιου στην πολιτική που το περιβάλλον του έχει διαψεύσει κατηγορηματικά, μαζί με το ενδιαφέρον για την κάθε του κίνηση στην Αθήνα, αξιολογούνται καθημερινά τόσο από τον ίδιο όσο και από στενούς συνεργάτες του.

«O Παύλος δεν έχει το παραμικρό παράπονο από τα ελληνικά ΜΜΕ. Όταν έρθει η στιγμή θα μιλήσει. Η αλλαγή στο πρόγραμμά του έγινε την τελευταία στιγμή, κάτι το οποίο συνηθίζεται», δήλωσε στο MEGA το περιβάλλον του Παύλου.

Οι εργασίες στο Τατόι ολοκληρώνονται για το τρισάγιο της ερχόμενης Κυριακής και το Σάββατο τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Μητρόπολη Αθηνών για το μνημόσυνο των 40 ημερών από τον θάνατο του Κωνσταντίνου.

Η λίστα με τους καλεσμένους έχει κλείσει και δεν υπάρξουν αφίξεις γαλαζοαίματων. Η μοναδική θα είναι η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία που θα στέκεται μαζί με την αδερφή της Ειρήνη, δίπλα στα παιδιά, τα εγγόνια και τη σύζυγο του Κωνσταντίνου Άννα Μαρία.

Μετά το μνημόσυνο οι καλεσμένοι θα συλλυπηθούν την οικογένεια στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου τα μέτρα ασφαλείας είναι ήδη αυξημένα. Αναμένεται να ενταθούν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου ώστε να μην μπορέσουν να πλησιάσουν κάμερες, δημοσιογράφοι και άτομα που δεν βρίσκονται στη σχετική λίστα…

Το ενδιαφέρον του Παύλου για αγορά ακινήτου στην Αθήνα έχει κάνει όπως φαίνεται μια σειρά από μεσίτες να ψάχνουν τρόπους για να έρθουν σε επικοινωνία με στενούς συνεργάτες του. Εκτός από την Ηρώδου Αττικού, υπάρχουν προτάσεις για διαμερίσματα στην Εκάλη, το Κεφαλάρι και την Κηφισιά, με τις αποφάσεις του Παύλου να αναμένονται μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.