ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος: «Αποκλείεται η Βίκυ να αυτοκτόνησε» - Τι λέει ο πατέρας της 28χρονης

Έβρος: «Αποκλείεται η Βίκυ να αυτοκτόνησε» - Τι λέει ο πατέρας της 28χρονης

Η οικογένεια και οι φίλοι της κοπέλας πάντως, επιμένουν ότι η Βίκυ αποκλείεται να αυτοκτόνησε

Εξελίξεις αναμένονται γύρω από τον θάνατο της 28χρονης Βίκυς από το Τυχερό Έβρου. Η 28χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε χαράδρα με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με το Star, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η αρχική εκτίμηση αλλά και τα συμπεράσματα απο τη νεκροψία - νεκροτομή δείχνουν ότι η 28χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της. Ωστόσο, υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα.

  • Το κορίτσι ετοιμαζόταν να πάει στους φίλους του;
  • Τι άλλαξε την ψυχολογία της;
  • Συνάντησε κάποιον στον δρόμο;
  • Μίλησε με κάποιον στο τηλέφωνο;
  • Το κινητό της γίνεται «φύλλο και φτερό».

Η έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, θα γίνει με τη συνδρομή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης. Θα δώσουν κατάθεση η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι με έναν στόχο - να αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Θα ζητηθεί και η συνδρομή των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε κι άλλο στίγμα στην περιοχή εκτός από το δικό της.

Έβρος: «Αποκλείεται το παιδί μας να έχει βάλει τέλος στη ζωή του»

Η οικογένεια και οι φίλοι της κοπέλας πάντως, επιμένουν ότι η Βίκυ αποκλείεται να έχει βάλει τέλος στη ζωή της.

«Για εμάς αποκλείεται αυτή η περίπτωση, αλλά ξέρω εγώ τι να πω... Εμείς ζούσαμε και στο ίδιο σπίτι. Αλλά κάθε μέρα στη δουλειά, ένα πρόσχαρο κορίτσι, τι να πω, δεν έδειχνε κάποια στοιχεία» είπε στο Star ο πατέρας της 28χρονης.