ΕΛΛΑΔΑ

Ελευσίνα: Θύμα ξυλοδαρμού ο ιδιοκτήτης σπιτιού που γάζωσαν με Καλάσνικοφ

Ελευσίνα: Θύμα ξυλοδαρμού ο ιδιοκτήτης σπιτιού που γάζωσαν με Καλάσνικοφ

Ο 32χρονος παρουσιάστηκε στις 21:00 στο Αστυνομικό Τμήμα της Ελευσίνας και κατέθεσε μήνυση σε βάρος δύο ατόμων γιατί, όπως είπε, λίγη ώρα νωρίτερα τον είχαν ακινητοποιήσει μέσα σε γυμναστήριο της περιοχής και τον γρονθοκόπησα

Θύμα ξυλοδαρμού από δύο άτομα είχε πέσει λίγες ώρες νωρίτερα, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που άγνωστοι γάζωσαν με Καλάσνικοφ τα μεσάνυχτα στην Ελευσίνα.

Πρόκειται για Ρομά που κατέφυγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει τα δύο περιστατικά και τώρα οι αξιωματικοί της Ασφάλειας ερευνούν το ενδεχόμενο οι επιθέσεις αυτές να συνδέονται με τους πυροβολισμούς εναντίον οικιών και καταστημάτων που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην Αγία Βαρβάρα.

Ο 32χρονος παρουσιάστηκε στις 21:00 στο Αστυνομικό Τμήμα της Ελευσίνας και κατέθεσε μήνυση σε βάρος δύο ατόμων γιατί, όπως είπε, λίγη ώρα νωρίτερα τον είχαν ακινητοποιήσει μέσα σε γυμναστήριο της περιοχής και τον γρονθοκόπησαν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέδειξε στους αστυνομικούς πως πρόκειται για Αλβανούς, αλλά δεν γνωρίζει τα ονόματά τους.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Αστυνομικό Τμήμα παρουσιάστηκε η σύζυγος ου 32χρονου Ρομά, η οποία κατήγγειλε πως δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα πέρασαν έσω από το σπίτι ης και πυροβόλησαν με Καλάσνικοφ τους τοίχους.

Συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που πήγε στο σημείο συνέλλεξε 13 κάλυκες από πολεμικό όπλο και έναν από πιστόλι των εννέα χιλιοστών.

Παράλληλα αναζητήθηκε οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής και όλα τα στοιχεία πλέον συσχετίζονται με αυτά που ήδη έχουν στην διάθεση τους οι αστυνομικοί, από τις δύο προηγούμενες επιθέσεις με όπλα εναντίον καταστημάτων και οικιών, στην Αγία Βαρβάρα.

Παράλληλα γίνεται και δεύτερη έρευνα προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δύο άνδρες που επιτέθηκαν στον 32χρονο Ρομά, αφού οι αστυνομικοί συνδέουν τις δύο επιθέσεις στην Ελευσίνα.