ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί επέμενε να της δώσουν πίσω το πανάκι της Ίριδας;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί επέμενε να της δώσουν πίσω το πανάκι της Ίριδας;
Eurokinissi

Προβληματισμό προκαλεί το κίνητρο πίσω από το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου να πάρει πίσω το πανάκι της Ίριδας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρεται στην κατάθεσή του στο πανάκι της Ίριδας, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να το θέλει πίσω για συναισθηματικούς λόγους.

Ωστόσο, η κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας, στις 10/10/2022 ανατρέπει τον παραπάνω ισχυρισμό. Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου εξήγησε στην κατάθεσή της τι ισχυρίστηκε η αδερφή της σχετικά με το αίτημά της να πάρει πίσω το πανάκι του βρέφους.

«Τότε δεν μου το είχε πει. Τώρα, όταν βγήκε στη δημοσιότητα το θέμα και το άκουσα και εγώ, τη ρώτησα γιατί και μου είπε ότι είχε ακούσει να συζητάνε κάτι ο κ. Ηλιάδης και η κ. Τσιόλα και φοβήθηκε ότι θα έκαναν κάτι περίεργο στο πανάκι. Επειδή ο κ. Ηλιάδης την είχε παραπέμψει σε ψυχίατρο και πίστευε η Ρούλα ότι είχε εμμονή μαζί της, που πράγματι είχε, όπως πίστευε και ο Μάνος, πίστευε ότι θα έκαναν κάτι περίεργο με το πανάκι», ανέφερε στην κατάθεσή της.

Εκείνο που πιθανολογείται είναι πως η Ρούλα Πισπιρίγκου αντιλήφθηκε ότι υπάρχουν εις βάρος της υποψίες για τους θανάτους των παιδιών και έκρινε πως ο πρώτος στόχος για να μην ενοχοποιηθεί ήταν να ζητήσει πίσω το πανάκι της Ίριδας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε μιλώντας στο Mega ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου έρχεται νέο επιστημονικό δεδομένο, με τους γιατρούς να επαναφέρουν στο προσκήνιο το σύνδρομο Μινχάουζεν.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στη φυλακή για άλλους 6 μήνες

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποφασίζει το δικαστήριο για την άρση της προσωρινής της κράτησης

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την «έκαψε» η διευθύντρια του Καραμανδάνειου -Τι είπε για συμπτώματα του παιδιού