ΕΛΛΑΔΑ

«Κόβουν» κανονικά εισιτήρια στη Hellenic Train παρά την τραγωδία στα Τέμπη

«Κόβουν» κανονικά εισιτήρια στη Hellenic Train παρά την τραγωδία στα Τέμπη
Eurokinissi

Νέα αποκάλυψη ήρθε στο φως με φωτογραφίες ντοκουμέντο από το Debater που δείχνουν ότι η Hellenic Train σαν να μην συνέβη τίποτα συνεχίζει να «κόβει» κανονικά εισιτήρια

Η φήμη που ακούστηκε τελικά ισχύει αφού το DEBATER έψαξε και βρήκε πως τελικά λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη η Hellenic Train «κόβει» κανονικά εισιτήρια.

Η Ελλάδα έχει βυθιστεί στο πένθος αλλά αυτό δε φαίνεται να «πτοεί» τη Hellenic Train η οποία συνεχίζει και «κόβει» κανονικά εισιτήρια για τα δρομολόγια αντί για να μην εκδόσει κάποιο εισιτήριο μέχρι να λυθούν όλα τα προβλήματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ενώ αρχικά υπήρχε η αίσθηση πως η επίσημη ιστοσελίδα δε λειτουργεί, τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς όπως βλέπετε στις φωτογραφίες όποιος θέλει μπορεί να μπει κανονικά και να βγάλει ένα εισιτήριο ακόμα και για τη μοιραία αμαξοστοιχία που στέρησε τη ζωή από πολλούς ανθρώπους.

Συγκεκριμένα ως DEBATER μπήκαμε στην ιστοσελίδα και προχωρήσαμε τις διαδικασίες για να κλείσουμε εισιτήριο στο 1ο βαγόνι το Σάββατο (4/3), βλέποντας παράλληλα πως υπάρχουν ήδη κάποιες θέσεις που είναι κλεισμένες.

Για την Παρασκευή (3/3) πάντως δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια καθώς έχει ανακοινωθεί 24ωρή απεργία από τους εργαζόμενους για την τραγωδία στα Τέμπη.

Πηγή: Debater.gr