ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Στείλε μου όταν φτάσεις» - Με κεριά και μαύρα μπαλόνια αποχαιρετούν στο Σύνταγμα τα θύματα

Τέμπη: «Στείλε μου όταν φτάσεις» - Με κεριά και μαύρα μπαλόνια αποχαιρετούν στο Σύνταγμα τα θύματα
Newsbomb.gr

Πλήθος κόσμου αφήνει κεριά μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων στο Σύνταγμα στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Σύνταγμα μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων για τα θύματα στα Τέμπη.

Πλήθος κόσμου συγκινεί, κρατώντας μαύρα μπαλόνια και αφήνοντας κεράκια στη μνήμη των θυμάτων. Οι εικόνες που έρχονται από το Σύνταγμα αποτυπώνουν οργή, πόνο και θλίψη. Θλίψη για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα και οργή γιατί στην Ελλάδα του 2023 έγινε ένα τόσο σοκαριστικό δυστύχημα, με θύματα νέους ανθρώπους...

Λίγο μετά τις 19:00, το απόγευμα της Παρασκευής 3 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε η εξέταση των δειγμάτων που είχε λάβει από συγγενείς αγνοουμένων η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και πλέον τα ταυτοποιημένα θύματα ανέρχονται στα 54. Στο μεταξύ, στους 57 ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, αστυνόμο Β’, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ λόγω πορείας διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν από τα Προπύλαια προς την Βουλή διάφορες συλλογικότητες για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Λόγω της πορείας έχει διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστήμιου και στη Λεωφόρο Αμαλίας.

Πορεία πραγματοποιείται αυτή την ώρα και στην Θεσσαλονίκη για το δυστύχημα στα Τέμπη.