ΕΛΛΑΔΑ

Μεθώνη: Το τραγικό τέλος των Αμερικανών και το μήνυμα στην κόρη τους - «Θα σε αγαπάμε»

Μεθώνη: Το τραγικό τέλος των Αμερικανών και το μήνυμα στην κόρη τους - «Θα σε αγαπάμε»

Οι δύο ηλικιωμένοι Αμερικανοί βρέθηκαν σε χαράδρα 200 μέτρων βάθους, στον Ταΰγετο. Τους έψαχνε η κόρη τους επί 40 ημέρες.

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση τους ηλικιωμένου ζευγαριού Αμερικανών που αγνοούταν από τις 23 Ιανουαρίου. Αναμένεται η νεκροψία για να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου τους.

Χθες εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους σε χαράδρα 200 μέτρων βάθους, στον Ταΰγετο. Οι δύο Αμερικανοί ανασύρθηκαν νεκροί. Λίγα μέτρα πιο μακριά και έξω από το αυτοκίνητο βρέθηκαν σε διαφορετικά σημεία και οι σοροί των αγνοούμενων.

Μετά από μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής ανασύρθηκαν οι σοροί. Για την επιχείρηση εντοπισμού τους χρησιμοποιήθηκε drone της ΟΑΚ το οποίο διαθέτει και προβολέα.

Την είδηση ότι βρέθηκαν νεκροί γνωστοποίησε και η κόρη τους, η οποία επί 40 ημέρες τους έψαχνε. «Τα πτώματα των γονιών μου μόλις βρέθηκαν στη βάση ενός γκρεμού. Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες ακόμα. Θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να ανακτήσουν τα πτώματά τους, να αναγνωριστούν επίσημα και να εκδοθεί πιστοποιητικό θανάτου. Περισσότερες πληροφορίες όσο μπορώ, όταν μπορώ», είχε γράψει σε ανάρτησή της

«Θα σε αγαπάμε» - Το μήνυμα στην κόρη τους

Το ζευγάρι είχε εγκαταλείψει την Αμερική και έμενε χρόνια σε δικό του σπίτι στην περιοχή Ντάπια της Μεθώνης με θέα προς τη θάλασσα και το κάστρο. Μια γειτόνισσα και φίλη τους δήλωσε την εξαφάνισή τους, στις 6 Φεβρουαρίου στο Α.Τ της Καλαμάτας.

Η γυναίκα επικοινώνησε με την κόρη τους όταν είδε ότι δεν μπορεί να τους βρει και έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δήλωση εξαφάνισης. Μετά από κάποιες ημέρες η κόρη του ζευγαριού ξεκίνησε τις διαδικασίες για το άνοιγμα της διαθήκης τους, καθώς ανησυχούσε ιδιαίτερα μετά το σημείωμα που άφησαν για εκείνη στο τραπέζι του σπιτιού.

Στο σημείωμα έγραφαν: «Θα σε αγαπάμε παιδί μου και να μην στεναχωριέσαι...»

Η γειτόνισσά τους είχε πει ότι ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα κι ερωτευμένα ζευγάρια που είχε δει ποτέ, ενώ ανέφερε ότι η Λουκρητία παρουσίασε μια σπάνια παρενέργεια μετά τον εμβολιασμό της που την έριξε ψυχολογικά. «Παρουσίασε κινητικά προβλήματα η γυναίκα και είχε και άνοια», είπε.

Σχετικές ειδήσεις