ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα του στη Νέα Ιωνία

Παντελής Παντελίδης: Το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα του στη Νέα Ιωνία
Glomex - Star

Το «παρών» στην κηδεία του πατέρα του Παντελή Παντελίδη έδωσε πλήθος κόσμου με τον μεγαλύτερο γιο και τη σύζυγό του, Πωλίνα Φιλίππου, να είναι στο πλευρό της μητέρας του, Αθηνάς.

Το τελευταίο αντίο είπαν στον πατέρα του Παντελή Παντελίδη συγγενείς και φίλοι της οικογένειας.

Ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος, έδινε για μέρες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Έτσι, το μεσημέρι της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία έγινε η κηδεία του πατέρα του Παντελή Παντελίδη.

Το «παρών» στην κηδεία έδωσε πλήθος κόσμου με τον μεγαλύτερο γιο και τη σύζυγό του, Πωλίνα Φιλίππου, να είναι στο πλευρό της μητέρας του, Αθηνάς.

Όσα είχε πει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης για τον πατέρα του λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης που δεν ήθελε να φεύγει λεπτό από το νοσοκομείο είχε κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μεταφέροντες όλες τις σχετικές πληροφορίες για την υγεία του πατέρα του όσο εκείνος νοσηλευόταν.

«Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά», είχε πει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.