ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης – Πένθος στην αθλητική δημοσιογραφία

Πέθανε ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης – Πένθος στην αθλητική δημοσιογραφία
foxbet

Θλίψη στην αθλητική δημοσιογραφία από τον θάνατο του Παναγιώτη Γκαραγκάνη, σε ηλικία 40 ετών.

Πένθος και οδύνη στην οικογένειά του, τους οικείους του και την αθλητική δημοσιογραφία σκόρπισε ο θάνατος του Παναγιώτη Γκαραγκάνη. Το πρωί της Τρίτης (7/3) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών.

Η ιστοσελίδα foxbet.gr, της οποίας ήταν αρχισυντάκτης, δημοσίευσε ένα συγκινητικό κείμενο γνωστοποιώντας τα δυσάρεστε νέα. Αναλυτικά:

«Η Τρίτη της 7ης Μαρτίου ξημέρωσε με θλίψη βαριά για την ομάδα του Foxbet και με τα πιο τραγικά νέα για την ίδια την οικογένεια, του αρχισυντάκτη μας, Παναγιώτη Γκαραγκάνη.

Σε ηλικία μόλις 40 ετών, ο Παναγιώτης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, αφήνοντάς σε όλους μας ένα τεράστιο κενό.

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης υπήρξε ένα έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος με μακρά θητεία στον χώρο των ΜΜΕ. Εργάστηκε σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και εφημερίδων, όπως ο Sport FM, το Sport 24, το Sportime, το RedPlanet.gr, το Athlosnews.gr και το FWS.gr.

Από το καλοκαίρι του 2021 ανήκε στην οικογένεια του Foxbet.gr στη θέση του αρχισυντάκτη, ενώ μέσω του έγκριτου και αποκαλυπτικού του ρεπορτάζ, κάλυπτε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας. Ο νηφάλιος χαρακτήρας του, η καυστική του πένα και το πάθος του για τον Ολυμπιακό, θα μείνουν χαραγμένα εσαεί στη μνήμη όλων μας.

Η ομάδα του foxbet, αποχαιρετά τον άνθρωπο, συνάδελφο και φίλο μας και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Καλό σου ταξίδι Παναγιώτη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…»

Η συντακτική ομάδα του Newsbomb.gr αποστέλλει συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.