ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη – Ευδοκία Τσαγκλή: «Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα»

Τέμπη – Ευδοκία Τσαγκλή: «Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα»
GLOMEX

Η συγκλονιστική μαρτυρία της πρώην παίκτριας του Big Brother, Ευδοκίας Τσαγκλή, η οποία βγήκε ζωντανή από το μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη

Η πρώην παίκτρια του Big Brother, Ευδοκία Τσαγκλή είναι μια από τους επιβάτες που κατάφερε να βγει ζωντανή από το τρένο του θανάτου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Η Ευδοκία μίλησε στους «Αταίριαστους» για τις δραματικές στιγμές που βίωσε στο τρίτο βαγόνι.

«Ήμουν στο τρίτο, αλλά δεύτερο επιβατικό βαγόνι. Τι να σας πω, πώς είμαι, και εγώ το σκέφτομαι… Δεν έχει να κάνει με μένα. Νιώθω πολύ μικρή για να μιλήσω για ό,τι έχω πάθει σωματικά μπροστά σε αυτό το τεράστιο ψυχικό κάταγμα που έχουμε πάθει όλοι μαζί. Είναι μια ολόκληρη χώρα που θρηνεί μια μαζική απώλεια ψυχών. Είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας την πίστη μου. Αυτή η ενέργεια δεν καταστρέφεται και αυτές οι ψυχές είναι ακόμη εκεί, παρόλο που δεν είναι μαζί μας», είπε αρχικά η Ευδοκία Τσαγκλή.

«Είμαι εδώ γιατί πιστεύω ότι η αλλαγή μπορεί να γίνει και δεν θα ζήσουμε άλλες αντίστοιχες καταστάσεις. Οι γιατροί με συμβουλεύουν να μη θυμάμαι τις στιγμές που έζησα στο τρένο. Δεν θέλω να τρομάξω τον κόσμο ούτε να φέρω αυτόν τον πανικό. Ευχαριστώ και ευγνωμονώ όποια είναι αυτή η δύναμη – όπως και αν τη λέει ο καθένας – που είμαι ακόμη εδώ. Να υποκλιθώ μπροστά σε όλους τους τραυματίες και σωματικά και ψυχικά. Τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια στους ανθρώπους που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο πόνος είναι για όλους μας, ακόμη και αν δεν υπήρχε κάποια προσωπική γνωριμία σε αυτό το τραγικό γεγονός», πρόσθεσε η παίκτρια στη συνέχεια.

Κλείνοντας, η Ευδοκία Τσαγκλή είπε: «Σε πολλές κουλτούρες λένε ότι η ζωή είναι ένα τρένο, εμείς συνδέουμε πλέον το τρένο με τον θάνατο. Τα δικά μου κατάγματα είναι πολύ μικρά και ντρέπομαι να μιλήσω για αυτό μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση. Είναι θαύμα που είμαι ακόμη εδώ. Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα. Λίγο πριν το ατύχημα γελούσαμε με τα υπόλοιπα παιδιά, δεν ξέραμε τι έρχεται».

Από το Big Brother στο My Style Rocks: Η είσοδος της Ευδοκίας Τσαγκλή στο παιχνίδι μόδας και η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την παίκτρια

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχεται στο πλατό την Ευδοκία Τσαγκλή η οποία μπαίνει στο διαγωνισμό έχοντας ως μεγάλο ατού τη θετική της διάθεση!

Ωστόσο η παίκτρια θα κάνει είσοδο στο παιχνίδι σήμερα μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου η παίκτρια βγήκε από εκεί ευτυχώς σώα αλλά με κατάγματα.

Ο ΣΚΑΪ με Δελτίο Τύπου θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι τα γυρίσματα είναι μαγνητοσκοπημένα ενώ η παίκτρια τώρα αναρρώνει και θα εξεταστεί η επιστροφή της στο παιχνίδι.

«Το My Style Rocks είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο. Τα γυρίσματα του έβδομου κύκλου των εμφανίσεων των διαγωνιζόμενων πραγματοποιήθηκαν στις 20 και 21 Φεβρουαρίου πριν από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη στο οποίο τραυματίστηκε η Ευδοκία Τσαγκλή. Η Ευδοκία αναρρώνει έχοντας κοντά τους δικούς της ανθρώπους και από την πορεία της υγείας της θα εξαρτηθεί αν θα επιστρέψει στα γυρίσματα του προγράμματος. Της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!».