ΕΛΛΑΔΑ

ΣτΕ: Απέρριψε τις αιτήσεις Τ. Βοσκόπουλου

ΣτΕ: Απέρριψε τις αιτήσεις Τ. Βοσκόπουλου

Ανοιχτοί παραμένουν οι λογαριασμοί του γνωστού τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλου με τη Δικαιοσύνη, παρά το γεγονός ότι δημοσιεύθηκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι πρώτες έξι αποφάσεις σχετικά με τις φορολογικές εκκρεμότητες και τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί σε βάρος του για φορολογικές παραβάσεις.

Το Β' τμήμα του ΣτΕ απέρριψε τις αναιρέσεις του Τόλη Βοσκόπουλου σχετικά με φορολογικές παραβάσεις και πρόστιμα που του καταλογίστηκαν επειδή δεν είχε εκδώσει αποδείξεις για εμφανίσεις του το 1995 σε νυχτερινά κέντρα με αμοιβές της τάξης των 74,8 εκατ. δραχμών (219.515,77 ευρώ) και 15,6 εκατ. δραχμές (45.781,36 ευρώ) για εμφανίσεις επίσης σε νυχτερινά κέντρα της τότε θερινής περιόδου.

Επίσης, απέρριψε αντίστοιχες αναιρέσεις για παραβάσεις και πρόστιμα που σχετίζονται με τη μη έκδοση αποδείξεων σχετικά με άλλες εμφανίσεις από τις οποίες φέρεται σύμφωνα με τεκμαρτό υπολογισμό που έκανε η Εφορία να εισέπραξε 64 εκατ. δραχμές καθώς και προκαταβολή 40 εκατ. δραχμών που φέρεται να εισέπραξε το 1995 για μελλοντικές δισκογραφικές συνεργασίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκκρεμούν αποφάσεις και για άλλα ζητήματα τεκμαρτού υπολογισμού εισοδήματος με βάση δαπάνες που είχε γνωστό ότι πραγματοποίησε με την ενοικίαση πανάκριβων διαμερισμάτων στην Ηρώδου Αττικού και μπάνγκαλοους στον Αστέρα της Βουλιαγμένης για θερινές διακοπές.