ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Λάρισα: Γέννησε σπίτι και η μητέρα της το πέταξε στα σκουπίδια

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Λάρισα: Γέννησε σπίτι και η μητέρα της το πέταξε στα σκουπίδια
Pixabay

Η γυναίκα εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Λάρισας με έντονους πόνους και αιμορραγία.

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα χθες (9/3) στη Λάρισα, όταν μια 38χρονη εισήχθη εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, έπειτα από έντονους πόνους και αιμορραγία.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία προέρχεται από τοκετό και ότι η 38χρονη αντιμετωπίζει κινδύνους λόγω της σηπτικής κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει. Παράλληλα, παρατήρησαν ότι η αποκοπή του ομφάλιου λώρου δεν είχε γίνει με ιατρική πράξη. Επομένως, την μετέφεραν στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση.

Από το Νοσοκομείο της Λάρισας, ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, για λεχώνα η οποία μετέβη μόνη της, καθώς εμφάνισε σηψαιμία, και έντονους πόνους, μετά από γέννα, χωρίς ωστόσο να έχει μαζί της βρέφος.

Σύμφωνα με το NantiaReport.gr, η νεαρή λεχώνα γέννησε στις 7/3 στο πατρικό της σπίτι στα Καλύβια Ελασσόνας. Η μητέρα της, υπό συνθήκες που ερευνώνται, παρέλαβε το έμβρυο και το πέταξε στα σκουπίδια, ενώ στη συνέχεια τα αδέλφια της, προκειμένου να μην εντοπιστεί και να αποφύγουν τις όποιες νομικές συνέπειες πήραν το βρέφος και το έθαψαν σε παρακείμενο χωράφι.

Η γυναίκα μετά από πιέσεις των γιατρών τους αποκάλυψε τι έχει συμβεί και εκείνοι ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο Νοσοκομείο και έλαβαν κατάθεση από τη νεαρή λεχώνα, ενώ συνέλαβαν τη μητέρα και τα αδέλφια της.

Βρήκαν το σημείο που είχε ταφεί το βρέφος και σε εκταφή παρουσία ιατροδικαστή το παρέλαβαν προκειμένου το πρωί να διενεργηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία νεκροτομή ώστε να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.