ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Αίματα, φωτιά και τρόμος» - Συγκλονιστική μαρτυρία επιβάτη

Τέμπη: «Αίματα, φωτιά και τρόμος» - Συγκλονιστική μαρτυρία επιβάτη
Intime / φωτογραφία αρχείου

«Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ για δύο μέρες μετά από όσα έζησα», είπε ο Αρσελάν που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός επιβάτη της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, ο οποίος κατάφερε να βγει ζωντανός και να βοηθήσει κι άλλους να σωθούν.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Αρσελάν από τη Θεσσαλονίκη περιέγραψε όσα βίωσε τη μοιραία βραδιά. «Πήγα στην Αθήνα για το τριήμερο διακοπές, για βόλτα. Μετά γύρισα από Αθήνα, αλλά στα Παλαιοφάρσαλα χάλασε το τρένο. Μισή ώρα περιμέναμε εκεί, μετά ξεκίνησε το τρένο κι έφτασε στη Λάρισα όπου έκανε κανονικά στάση. Μετά από δέκα λεπτά από την ώρα που ξεκίνησε από τη Λάρισα έκανε ένα μπαμ».

Όπως εξήγησε, όταν άνοιξαν οι πόρτες, πήγε μπροστά εκεί όπου υπήρχε φωτιά για να βοηθήσει τον κόσμο να βγει. Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά πως είδε αίματα, φωτιά, άκουσε κόσμο να φωνάζει βοήθεια. «Είμαι άνθρωπος», τόνισε και συμπλήρωσε ότι παρότι είχε χτυπήσει το χέρι του δεν σταμάτησε να βοηθάει.

Για τις στιγμές μετά τη διάσωσή τους, είπε ότι όλοι έκλαιγαν μέσα στο λεωφορείο για Θεσσαλονίκη καθώς ήταν τρομαγμένοι και φοβισμένοι.

«Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ για δύο μέρες μετά από όσα έζησα. Ακόμα τα σκέφτομαι είπε και συμπλήρωσε ότι δεν θα μπορέσει ξαναμπεί σε τρένο. Κατάλαβα πόσο μεγάλο λάθος έγινε ενώ στη συνέχεια αντιλήφθηκα ότι υπήρχαν και νεκροί.»