ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Ο Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον προαστιακό» - Τι έλεγε η σταθμάρχης Νέων Πόρων

Τέμπη

Η συγκεκριμένη σταθμάρχης το βράδυ της μοιραίας σύγκρουσης στα Τέμπη έδωσε προτεραιότητα στο εμπορικό τρένο που συγκρούστηκε με το μοιραίο Intercity 62 και όχι στον προαστιακό, στον οποίο επέβαιναν δεκάδες άνθρωποι

Η σταθμάρχης των Νέων Πόρων, η οποία ακούγεται στις ηχογραφημένες συνομιλίες – ντοκουμέντα να μιλά με τον σταθμάρχη Λάρισας μετά την τραγωδία στα Τέμπη, αναφέρθηκε στην κίνηση που έκανε και απέτρεψε να συμβεί μεγαλύτερο δυστύχημα.

Σύμφωνα με το Star, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της νεαρής (είναι κάτω από 30 ετών) σταθμάρχη των Νέων Πόρων αναφέρουν πως η συγκεκριμένη κοπέλα λίγες μέρες μετά την τραγωδία έλεγε: «Είχα Άγιο, ο Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον προαστιακό».

Η συγκεκριμένη σταθμάρχης εκείνο το βράδυ έδωσε προτεραιότητα στο εμπορικό τρένο που συγκρούστηκε με το μοιραίο Intercity 62 και όχι στον προαστιακό, στον οποίο επέβαιναν δεκάδες άνθρωποι.

Όπως ανέφερε ο πεθερός της σταθμάρχη, η νύφη του είναι αγχωμένη και φοβισμένη ενώ όσοι ρωτούν την πεθερά της, τους απαντά: «Τι ψυχολογία να έχει… Είναι ακόμα σοκαρισμένη».

Σχετικές ειδήσεις

Τέμπη: Έγγραφα «φωτιά» αποκαλύπτουν τα μοιραία λάθη που οδήγησαν στην τραγωδία

Τσαγκλή: Το μήνυμα που έλαβε από μαμά κοπέλας που έσωσε στα Τέμπη

Τέμπη: «Τηλεφωνούν στον πατέρα μου για χρέη» - Ξέσπασε ο αδερφός του νεκρού Βάιου Βλάχου