ΕΛΛΑΔΑ

Χερσόνησος: Σφραγισμένα μαγαζιά ανοίγουν χωρίς άδεια

Χερσόνησος: Σφραγισμένα μαγαζιά ανοίγουν χωρίς άδεια

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου, αφού σε ελέγχους που διενεργήθηκαν στην περιοχή, αποδείχτηκε πως ιδιοκτήτες σφραγισμένων μαγαζιών, τα άνοιγαν εκ νέου χωρίς άδεια.

Χθες το μεσημέρι συνελήφθη ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με ενοικιαζόμενα ποδήλατα, αφού παραβίασε τους όρους της αποσφράγισής τους.

Μετά τα μεσάνυκτα, η αστυνομία συνέλαβε έναν 47χρονο που έχει μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο αποσφράγισε μόνος του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, για παραβίαση σφραγίδας καταστήματος στη Χερσόνησο και στέρηση άδειας λειτουργίας συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα ένας 27χρονος.

Τέλος άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου συνέλαβαν έναν 21χρονο ο οποίος πιάστηκε να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ως προσωρινά υπεύθυνος, ιδιοκτησίας ενός 60χρονου , ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται, παραβιάζοντας τους όρους σφράγισης, που είχε επιβληθεί με απόφαση του Δήμου Χερσονήσου, ενώ στερείτο άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος.

Προανάκριση και στις 4 περιπτώσεις ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.