ΕΛΛΑΔΑ

Μάνος Δασκαλάκης: Μένει μόνιμα στην Αθήνα - Προσελήφθη σε γνωστή εταιρεία

Μάνος Δασκαλάκης
Eurokinissi

Ο Μάνος Δασκαλάκης, που ήταν για περίπου έναν χρόνο άνεργος, προσελήφθη πριν από μία εβδομάδα σε μεγάλη εταιρεία, που έχει αλυσίδα καταστημάτων στην Αθήνα. 

Νέα ζωή έχει ξεκινήσει ο Μάνος Δασκαλάκης μετά την απομάκρυνσή του από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1, ο Μάνος Δασκαλάκης, που ήταν για περίπου έναν χρόνο άνεργος, προσελήφθη πριν από μία εβδομάδα σε μεγάλη εταιρεία, που έχει αλυσίδα καταστημάτων στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μάνος Δασκαλάκης θα μείνει μόνιμα στην Αθήνα. Πάντα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συνεργάτες του τον στηρίζουν στο νέο του ξεκίνημα. Η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο Μάνος Δασκαλάκης συνεργάζεται με μεγάλο αθλητικό οργανισμό. Στην εργασία του πρέπει να έρχεται σε επαφή με αρκετό κόσμο. «Είναι μία επανεκκίνηση για εκείνον», λένε στον ΑΝΤ1 συνεργάτες του.

Χαμός Κούγια - Ευαγγελάτου για το «αρσενικός Πισπιρίγκος»

Στο μεταξύ, χαμός έγινε στον αέρα του MEGA το απόγευμα της Τρίτης, όπου απαίτησε να παρέμβει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, για μια φράση του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο παρουσιαστής του MEGA, είχε χαρακτηρίσει νωρίτερα, τον πατέρα που προσπάθησε να σκοτώσει τα παιδιά του στη Θεσσαλονίκη «αρσενικό Πισπιρίγκο», κάτι που έκανε έξω φρενών τον δικηγόρο της.

Κούγιας: «Δεν μπορείτε να δηλητηριάζετε συνεχώς ενώ μια δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, τουλάχιστον 10 ιατροδικαστές...

Ευαγγελάτος: «Μην ανοίξουμε αυτό. Υπάρχει και η άλλη πλευρά...»

Κούγιας: «Ποια είναι η άλλη πλευρά;»

Ευαγγελάτος: «Θα δικαστεί και τα άλλα δύο παιδιά»

Κούγιας: «Έχετε καταλάβει ότι μια ποινική δίωξη δεν σημαίνει τίποτα; Έχετε αναγάγει τους εισαγγελείς ότι βγάζουν δικαστική απόφαση. Οφείλετε να ενεργείτε με βάση το νόμο. Αν οι άλλοι δικηγόροι το ανέχονται, εγώ δεν το ανέχομαι».

Ευαγγελάτος: «Αν υπάρχει κάτι που θεωρείτε πως είναι ευθύνη μας, είναι υποχρέωσή σας να το δηλώσετε».

Κούγιας: «Η άλλη πλευρά είστε εσείς, η σύζυγός σας και η κ. Κουτσελίνη. Που βγάζετε «ιατροδικαστές» και σας κάνουν εκπομπές».

Ευαγγελάτος: «Δεν έχω την επάρκεια να τα κρίνω».

Κούγιας: «Βγαίνει ο άλλος ο μ@λ@κας που πάει να γίνει δήμαρχος...»

Ευαγγελάτος: «Αντί να πείτε έκανα λάθος...»