ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαίρωμα στο Εφετείο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης

Μαχαίρωμα στο Εφετείο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας

Μαχαίρωμα στο Εφετείο: Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που στο Εφετείο επρόκειτο να διεξαχθεί μία δίκη για οπαδική βία, ωστόσο το θύμα δεν είχε καμία εμπλοκή στην εν λόγω δίκη, αφού βρισκόταν εκεί για δική του, άσχετη, υπόθεση. 

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης έξω από το Εφετείο Αθηνών, με έναν άνδρα να τραυματίζεται από επίθεση με μαχαίρι.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό, στο οποίο διακρίνεται το θύμα την ώρα που τον πλησιάζουν αστυνομικοί, ενώ μόλις έχει δεχτεί την επίθεση με μαχαίρι.

Το θύμα δεν κατάλαβε στην αρχή τι είχε συμβεί, ενώ στη συνέχεια είδε ότι αιμορραγούσε, μετά την επίθεση σε βάρος του και ενός άλλου ατόμου από 20 άτομα περίπου

Ο άνδρας είπε ότι δεν αισθάνεται καλά και ενώ μία γιατρός που ήταν εκεί κοντά τύλιξε με το μαντήλι της το πόδι του, στο σημείο μετέβη ο πατέρας του, όπως διακρίνεται στα πλάνα, με ένα λευκό αυτοκίνητο και τον μετέφερε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που στο Εφετείο επρόκειτο να διεξαχθεί μία δίκη για οπαδική βία, ωστόσο το θύμα δεν είχε καμία εμπλοκή στην εν λόγω δίκη, αφού βρισκόταν εκεί για δική του, άσχετη, υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας ο οποίος δέχθηκε την επίθεση είναι γιος πολύ γνωστού επιχειρηματία σκαφών, μίας οικογένειας αρκετά γνωστής στα βόρεια προάστια. Ο πατέρας του θύματος ανέφερε ότι τα τραύματά του είναι αρκετά σοβαρά, ωστόσο έχει διαφύγει τον κίνδυνο.