ΕΛΛΑΔΑ

Όθωνας Παπαδόπουλος: Τι απαντά για το «κλαρινογαμπρός» του Αλέξη Κούγια και τις μηνύσεις

Όθωνας Παπαδόπουλος
Glomex/Alpha

«Να μου κάνει μήνυση», απαντά ο Όθωνας Παπαδόπουλος για τον Αλέξη Κούγια και αναφέρεται και στον χαρακτηρισμό «κλαρινογαμπρός»

«Αν οι άλλοι δικηγόροι έχουν ανάγκη διαφημίσεως και το ανέχονται, όπως το ανεχόταν ο προηγούμενος δικηγόρος της, που έβγαινε σαν "κλαρινογαμπρός" και δεν έλεγε τίποτα για την υπεράσπιση της κατηγορουμένης εγώ δεν το ανέχομαι», είχε πει ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τον Όθωνα Παπαδόπουλο.

Και τώρα ο πρώην συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου απαντά στον Αλέξη Κούγια, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha. «Νομίζω πως δεν είναι λόγια της κατηγορούμενης», λέει αρχικά ο Όθωνας Παπαδόπουλος. Δεν είχαμε τέτοιο επίπεδο σχέσης και επαγγελματικής συνεργασίας. Απ' την άλλη δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος για τίποτα. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ισχύει ο χαρακτηρισμός και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου τον απευθύνει», συμπληρώνει.

«Να μου κάνει μήνυση», συνεχίζει ο Όθωνας Παπαδόπουλος για τον Αλέξη Κούγια, συμπληρώνοντας πως και εκείνος του έχει κάνει. «Νομίζω ότι όποιος έχει παρακολουθήσει τι έχει γίνει τους προηγούμενες μήνες, μπορεί να καταλάβει ποιος έχει πρόβλημα με ποιον», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Όθωνας Παπαδόπουλος.