ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη - πατέρας αθλητή: «Εγώ το παιδί μου δεν ανέχομαι να το ακουμπήσει ούτε ο Θεός ο ίδιος»

Ηλιούπολη - πατέρας αθλητή: «Εγώ το παιδί μου δεν ανέχομαι να το ακουμπήσει ούτε ο Θεός ο ίδιος»

Ο ίδιος είχε γίνει μάρτυρας άσεμνων χειρονομιών του 44χρονου προπονητή σε ανήλικα κορίτσια κατά τη διάρκεια των προπονήσεων

Ανοίγουν στόματα για τη δράση και τις περίεργες κινήσεις του προπονητή Τάε Κβον Ντο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών του.

«Δεν με εκπλήσσει τίποτα, ήταν αναμενόμενα» ήταν η αντίδραση του κυρίου Γιώργου, το παιδί του οποίου πήγαινε στο γυμναστήριο του κατηγορύμενου, ωστόσο σταμάτησε μετά την αθέτηση της συμφωνίας από την πλευρά του 44χρονου, όπως χαρακτηριστικά είπε, μιλώντας στην εκπομπή Live News, στο Mega.

Ο κύριος Γώργος, περιέγραψε πως έβλεπε τον 44χρονο, όταν κάποια από τις ανήλικες αθλήτριες εκτελούσε καλά μία άσκηση, πήγαινε και τις άγγιζε σε διάφορα σημεία...

«Αυτά δεν είναι σεβαστά από κανέναν και για κανέναν λόγο. Εγώ το παιδί δεν ανέχομαι να το ακουμπήσει ο Θεός ο ίδιος. Όποιος ακουμπήσει το παιδί μου θα τον σκοτώσω», είπε με ένταση ο κ. Γιώργος .

«Δεν είχα σχέση μαζί του, δεν είχα ούτε πάρε δώσε ούτε φιλικές σχέσεις με τον κατηγορούμενο. Πήγαινα το παιδί μου, εγώ, το τονίζω, στο γυμναστήριο, περίμενα και το έπαιρνα. Όχι το πήγαινα, το άφηνα και το έπαιρνα ύστερα από δύο ώρες, όπως έκαναν άλλοι γονείς, ή να τα φέρνει αυτός με το δικό του το αμάξι στο σπίτι τους» ανέφερε, επιρρίπτοντας ευθύνες και σε γονείς για το γεγονός ότι δεν επέβλεπαν τα παιδιά κατά τη διάρκεια της προπόνησης.