ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χαλκιδική: Σαρώνουν τη χώρα για τον εντοπισμό της Γαλλίδας και του μωρού της

Χαλκιδική: Σαρώνουν τη χώρα για τον εντοπισμό της Γαλλίδας και του μωρού της
Glomex

Οι ελληνικές Αρχές είναι σε συνεχή επαφή με τις γαλλικές Αρχές, ενώ έχουν ενημερώσει και την Ιντερπόλ για την 26χρονη μητέρα που εξαφανίστηκε από τη Χαλκιδική.

Λιμάνια, αεροδρόμια και σύνορα ψάχνουν οι Αρχές, σπιθαμή προς σπιθαμή, για να εντοπίσουν την 26χρονη Γαλλίδα που φέρεται εξαφανίστηκε μαζί με την 3χρονη κόρη της. Ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος της, ωστόσο, η Αστυνομία εκτιμά ότι δεν έχει φύγει εκτός Ελλάδας.

Την υπόθεση έχουν γνωστοποιήσει οι ελληνικές Αρχές και στην Ιντερπόλ, ενώ είναι σε συνεχή επαφή με τις γαλλικές Αρχές. Ο πατέρας του παιδιού της 26χρονης, από την πρώτη στιγμή, δήλωσε την εξαφάνισή τους στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής και μάλιστα κατέθεσε και μήνυση για αρπαγή ανηλίκου.

Η γυναίκα έχει πάρει μαζί της πολύ προσωπικά της αντικείμενα όπως κοσμήματα, καλλυντικά, οδοντόβουρτσα, ενώ άφαντος είναι και ο πατέρας της. Επομένως, δεν αποκλείεται να έφυγαν μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εις βάρος της Γαλλίδας σχηματίζεται δικογραφία για το έγκλημα της αρπαγής ανηλίκου. Την ίδια κατηγορία δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει και ο πατέρας της 26χρονης.

Τα προβλήματα του ζευγαριού

Το ζευγάρι είχε αρκετό καιρό προβλήματα στη σχέση του, ωστόσο, η κατάσταση φαίνεται να ξέφυγε την περασμένη Τρίτη.

Ο πατέρας του 32χρονου συντρόφου της Γαλλίδας, μιλώντας στο MEGA, αποκάλυψε, ότι το ζευγάρι ενώ ήταν στη Γαλλία ήρθε σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της και το μωρό να γυρίσει στην Ελλάδα με τον πατέρα του.

«Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ. Πήγαν, έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική, πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (σ.σ.: της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες».

Οπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 32χρονου, «όλα αυτά ήταν ένα θέατρο». Ο ίδιος εκτιμά πως η 26χρονη είχε τα πράγματά της έτοιμα προκειμένου να εγκαταλείψει τον σύντροφό της.

«Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο του γιου μου» είπε. Ο ίδιος σημείωσε πως από την πλευρά τους έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις.

Σχετικές ειδήσεις