ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Σε εξέλιξη η δίκη του Αγρινιώτη που ασέλγησε σε βάρος 4χρονου

Ιωάννινα: Σε εξέλιξη η δίκη του Αγρινιώτη που ασέλγησε σε βάρος 4χρονου

Αγρίνιο: Συνεχίζεται στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων η δίκη του Αγρινιώτη για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου

Σε εξέλιξη είναι στο Πενταμελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων η εκδίκαση της υπόθεσης φερόμενης σεξουαλικής κακοποίησης αγοριού τεσσάρων ετών από 29χρονο, σήμερα, Αγρινιώτη που κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Χθες ,Τρίτη 28 Μαρτίου, ήταν η δεύτερη ημέρα η δίκη της υπόθεσης που σόκαρε το πανελλήνιο ενώ συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη 29/3. Η δίκη είχε αρχίσει στις 2 Μαρτίου.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, εξοργισμένοι μάλιστα συγγενείς του 4χρονου αγοριού αποδοκίμασαν έξω από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων τον κατηγορούμενο για κατ΄εξακολούθηση γενετήσιες πράξεις με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη.

Χθες εξετάστηκαν η μητέρα, η θεία και η γιαγιά του μικρού αγοριού. Η μητέρα έδωσε έμφαση στο πώς διαπίστωσε τις πράξεις του κατηγορουμένου κάνοντας λόγο για αλλαγή της συμπεριφοράς του παιδιού της, για σοκαριστικές ζωγραφιές που έκανε, αλλά και όσα το ίδιο το παιδί είπε στους γονείς του και επανέλαβε στη συνέχεια σε παιδοψυχολόγους.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει η μητέρα του κατηγορουμένου, νταντά του παιδιού εκείνη την περίοδο, η οποία εξάλλου διώκεται με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Αναμένεται να καταθέσουν και μάρτυρες υπεράσπισης ενώ πρόκειται και ο 29χρονος να απολογηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Καθαρίστριες δέχονται μπούλινγκ από μαθητές σε σχολεία: Σοκάρουν οι καταγγελίες

Η Πολεμική Αεροπορία «κερδίζει» 6 εκατομμύρια ευρώ από τη μείωση της τουρκικής παραβατικότητας

Θεσσαλονίκη: Είπε ψέματα ότι του έκλεψαν 1.800 ευρώ και τα έπαιξε στον τζόγο