ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά ο πατέρας θύματος για τον έμπειρο σταθμάρχη: Άφησε μόνο τον άπειρο και σκότωσε 57 ανθρώπους

Ξεσπά ο πατέρας θύματος για τον έμπειρο σταθμάρχη: Άφησε μόνο τον άπειρο και σκότωσε 57 ανθρώπους

Τέμπη:«Δεν ξεκινήσαμε καλά» σχολίασε ο πατέρας θύματος του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών σχετικά με τη μη προφυλάκιση του έμπειρου σταθμάρχη που είχε φύγει από το πόστο του πριν τη λήξη της βάρδιάς του

«Δεν ξεκινήσαμε καλά. Πιστεύαμε ότι οι ανακριτές θα κάνουν καλύτερη δουλειά. Είναι δυνατόν ο υπεύθυνος σταθμάρχης να κλαίγεται; Είχε μια δουλειά ας παραιτούνταν αν δεν μπορούσε να την κάνει. Εγώ είμαι άνεργος, η γυναίκα μου είναι άνεργη και τα παιδιά μας είναι του μεροκάματου» ανέφερε ο πατέρας του αδικοχαμένου στο δυστύχημα των Τεμπών 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη.

Μιλώντας στον Alpha, αναρωτήθηκε: «Με ποια κριτήρια τον άφησαν ελεύθερο που είναι ο βασικός σταθμάρχης. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν τα παιδιά του αν πάει φυλακή, τα δικά μου παιδιά είναι ψυχολογικά χάλια. Αθωώνουν αυτοί για να αθωώσουν και τους υπόλοιπους; Είναι δολοφόνοι όλοι τους!

Εγώ όταν υπηρέτησα στο στρατό και ο γιος, αν λύπαμαι μια στιγμή από σκοπιά θα τρώγαμε πέντε χρόνια φυλακή. Εδώ άφησε τον άπειρο συνάδελφό του, σκότωσε 57 ανθρώπους, 3 παιδιά είναι στη ΜΕΘ. Είναι πολύ υποκριτικό αυτό που γίνεται. Έπρεπε να τους μαζέψουν από την πρώτη μέρα. Και ποιο πολιτικό πρόσωπο τους έβαλε να κάνουν αυτές τις δουλειές».