ΚΟΣΜΟΣ

Λάνα ντελ Ρέι: Δέχεται bullying για τα παραπανίσια κιλά της - O «πόλεμος» στα σόσιαλ μίντια

To «πριν» και το «μετά» της Λάνα ντελ Ρέι
To «πριν» και το «μετά» της Λάνα ντελ Ρέι
ΑΡ

Σάλος έχει ξεσπάσει στα σόσιαλ μίντια για το βάρος της τραγουδίστριας Λάνα ντελ Ρέι, η οποία φέρεται να έχει κάποια παραπάνω κιλά, με τους επικριτές της να «οργιάζουν»

Η Λάντα ντελ Ρέι δεν είναι σε καμία περίπτωση skinny και οι θαυμαστές της την αγαπούν και γι' αυτό. Αφού εξαφανίστηκε για λίγο από την εφαρμογή, η ποπ σταρ βρέθηξε ξανά στο στόχαστρο του Twitter καθώς η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το βάρος της, με αφορμή μία κακόβουλη ανάρτηση.

Η σκληρή ανάρτηση, η οποία ανέβηκε νωρίτερα αυτό το μήνα από τον χρήστη @OxAutismo, περιείχε μια σύνθεση της φιγούρας της 37χρονης τραγουδίστριας «πριν» και «αφότου» φαινομενικά πήρε μερικά κιλά, ανέφερε το News.com.au. Η απαράδεκτη λεζάντα έγραφε «χειρότερα από την 11η Σεπτεμβρίου».

lana1.jpg

Ο λογαριασμός του χρήστη έχει διαγραφεί έκτοτε, αλλά η ανάρτησή του είχε ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές. Ευτυχώς, οι απαντήσεις στο tweet του μίσους ήταν συντριπτικά θετικές με έναν από τους υπερασπιστές της ντελ Ρει να γράφει: «Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρονται τα αγόρια όταν οι διασημότητες παχαίνουν είναι τόσο περίεργος».

Κάποιος άλλος έγραψε: «Ε, η Λάνα ντελ Ρέι πήρε βάρος» ναι, επιτέλους, έχει κόψει τα ναρκωτικά και είναι χαρούμενη, δόξα τω Θεώ». «Η Λάνα Ντελ Ρέι δεν μας χρωστάει λεπτότητα», σχολίασε άλλος.

«Ακριβώς επειδή κάποιος είχε ένα συγκεκριμένο μέγεθος σε μια συγκεκριμένη ηλικία δεν σημαίνει ότι πρέπει να διατηρήσει αυτό το μέγεθος για πάντα» αναφέρει μία ακόμη ανάρτηση που καταλήγει: «Τα σώματα αλλάζουν. Αλλαγές βάρους. Και το πιο σημαντικό, όλα τα σώματα όλων των σχημάτων και μεγεθών είναι σέξι, όμορφα και άξια».

Η σωματική διάπλαση της τραγουδίστριας του «Young and Beautiful» έχει γίνει πόλο έλξης για τους body-shamers τον τελευταίο καιρό με τα τρολ να κατακλύζουν το Twitter με σκληρά σχόλια σχετικά με το σώμα της. «Η αύξηση βάρους της Λάνα ντελ Ρέι είναι η τέλεια οπτική αναπαράσταση για την παρακμή της κοινωνίας», είπε ο διαδικτυακός επιχειρηματίας Ντέιβιντ Μέντες.

Ο διαδικτυακός «πόλεμος» για τα κιλά της Λάνα ξέσπασε τον Σεπτέμβριο όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της τραγουδίστριας που γεννήθηκε στο Μανχάταν να βολτάρει στο φεστιβάλ Malibu Chili Cook off. «Τα 40 δεν της μπήκαν καλά», σχολίασε κάποιος ενώ ένας άλλος ειρωνεύτηκε, «Μοιάζει με τη Λάνα Ντελ Τάκο»

Ένας τρολ του Twitter τράβηξε μάλιστα ένα στιγμιότυπο οθόνης με το iPhone του από το τραγούδι της με τίτλο «Diet Mountain Dew» διαγράφοντας τη λέξη «Δίαιτα».

Η Ντελ Ρέι δεν είναι η πρώτη διάσημη που δέχεται body shaming για τα κιλά της. Πέρυσι, ο ράπερ 50 Cent βομβαρδίστηκε με «φαρμακερές» ατάκες μετά την ερμηνεία της επιτυχίας του "In Da Club" στο ημίχρονο του Super Bowl. «Το 50 σεντ πάχυνε και έγινε δολάριο», έγραψε στο Twitter ένας λάτρης.