ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Οργισμένες αντιδράσεις για τον φράχτη στην παραλία Πάνορμος

Μύκονος: Οργισμένες αντιδράσεις για τον φράχτη στην παραλία Πάνορμος
Twitter

Μύκονος: Συνεχίζονται οι αυθαιρεσίες στο νησί, με τον φράχτη που υψώθηκε στην παραλία Πάνορμος να προκαλεί σωρεία αντιδράσεων.

Το σχέδιο της απόβασης περισσότερων από 100 αστυνομικών στη Μύκονο, έτσι ώστε να προστατέψουν το δημόσιο συμφέρον και να αποτρέψουν τις αυθαιρεσίες, φαίνεται πως δεν το λαμβάνουν υπόψη τους όσοι αισθάνονται πως έχουν τον «έλεγχο» και το «κουμάντο» του νησιού των ανέμων. Ενδεικτικό είναι πως στην παραλία Πάνορμος υψώθηκε φράχτης, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις κατά πάντων τόσο από κατοίκους όσο και από επισκέπτες της Μυκόνου.

Το συμβάν, μάλιστα, έρχεται μόλις μερικές εβδομάδες μετά τον ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου Μανώλη Ψαρρού, με τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων να μιλά για ασυδοσία που ξεπερνά κάθε όριο.

Παράλληλα, πριν από μερικά 24ωρα ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε μιλήσει για την τήρηση των κανόνων από όλους. «Δεν νοείται να υπάρχει ένα νησί στο οποίο κάποιοι θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου», ήταν τα λόγια του κ. Μητσοτάκη για το όργιο αυθαιρεσίας στη Μύκονο, το οποίο όχι μόνο δεν έχει κοπάσει αλλά φαίνεται να εντείνεται.

Οι αντιδράσεις για τον φράχτη στην παραλία Πάνορμος, πάντως, είναι οργισμένες και ακολουθούν μερικά ενδεικτικά tweets.