ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός και λεωφόρος Αθηνών

Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός και λεωφόρος Αθηνών
Intime News

Πολύ αυξημένη κίνηση στους δρόμους καταγράφεται σε αρκετά σημεία της Αττικής το πρωί της Δευτέρας.

Οπλισμένοι με γερά νεύρα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στο λεκανοπέδιο της Αττικής το πρωί της Δευτέρας με τα σημαντικότερα προβλήματα να εντοπίζονται στη λεωφόρο Αθηνών προς Ασπρόπυργο και στα δύο ρεύματα του Κηφισού.

Στη λεωφόρο Αθηνών η κίνηση προς Ασπρόπυργο ξεκινάει από το ύψος της συμβολής του Κηφισού και συνεχίζεται μέχρι το σημείο στο οποίο σημειώθηκε τροχαίο τα ξημερώματα. Αυξημένη κίνηση και στη λεωφόρο Σχιστού στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο.

Η κίνηση στις 08:30.

Στον Κηφισό και στην άνοδο το μποτιλιάρισμα ξεκινά από του Ρέντη και συνεχίζεται μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ στην κάθοδο οι οδηγοί κινούνται με ρυθμούς σημειωτόν από τη Λυκόβρυση μέχρι του Ρέντη.

Σύμφωνα με την Τροχαία σημαντικές καθυστερήσεις συναντούν οι οδηγοί:

  • Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)
  • Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδρό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5'-10' από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Ηρακλείου. Καθυστερήσεις 5'-10' στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων και στην Αθηνών-Κορίνθου, λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στο ύψος των διυλιστηρίων των ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 5.30 το πρωί στο ρεύμα προς Αθήνα και ενεπλάκησαν σε αυτό τρία οχήματα, το ένα εκ των οποίων ανατράπηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει ένα ελαφρά τραυματίας, που μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Γενικό Κρατικό Νικαίας.