ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση ξυλοδαρμού 15χρονης–Δικηγόρος μαθήτριας: Πριν τον ξυλοδαρμό, της είχαν κάψει τα μαλλιά

Υπόθεση ξυλοδαρμού 15χρονης–Δικηγόρος μαθήτριας: Πριν τον ξυλοδαρμό, της είχαν κάψει τα μαλλιά

Εξελίξεις στην υπόθεση bullying και τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε μία 15χρονη μαθήτρια από συνομήλικές στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της 15χρονης Θανάσης Χατζάκος μιλώντας στο OPEN για την υπόθεση έχει ασκηθεί προκαταρκτική εξέταση όσον αφορά τα αδικήματα παραβίασης προσωπικών δεδομένων, εξύβρισης, απειλής και σωματικών.

Συνεχίζοντας ο κ. Χατζάκος, ανέφερε ότι η 15χρονη βρίσκεται σε άθλια ψυχική κατάσταση. Έχει επιστρέψει στο σχολείο και με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου η οποία σε καθημερινή βάση βρίσκεται δίπλα στο παιδί για να μπορέσει να βρει την καθημερινότητά του και να επιστρέψει στα μαθήματά του.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου ο κ . Χατζάκος ανέφερε ότι η προκαταρκτική περιλαμβάνει και την παράβαση καθήκοντος για το σχολείο. «Αυτή η προκαταρκτική είναι και για παράβαση καθήκοντος, γιατί είχε γίνει καταγγελία προς το σχολείο αλλά δεν έγιναν τα πρέποντα αυτά που έπρεπε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως ο δικηγόρος ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ανήλικη δέχεται τέτοιου είδους επίθεση και πως στο παρελθόν έχουν ξανασυμβεί παρόμοια περιστατικά τα οποία περιλάμβαναν κάψιμο μαλλιών, απορρίμματα που έβαζα στην τσάντα της 15χρονης αλλά και λεκτικό bullying.

Κλείνοντας ο κ. Χατζάκος ανέφερε ότι οι γονείς τα είχαν καταγγείλει όλα αυτά αλλά δεν έγιναν τα πρέποντα και για το λόγο αυτό φτάσανε τα πράγματα σε αυτό το σημείο.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Διαβάστε επίσης:

«Πρέπει να μπει ένα στοπ σε αυτή τη δράση» - Τι εξόργισε την Αγγελική Νικολούλη

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση bullying σε 14χρονη στον Εύοσμο

Εύοσμος: Σοκαριστικός ξυλοδαρμός 15χρονης από συμμαθήτριές – «Καμάρωναν» μέσω TikTok