ΕΛΛΑΔΑ

Χαρδαλιάς και Φλώρος βράβευσαν τον Πρόεδρο του Ομίλου ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ για την προσφορά του

Χαρδαλιάς και Φλώρος βράβευσαν τον Πρόεδρο του Ομίλου ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ για την προσφορά του

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκαν σήμερα, Τρίτη 4 Απριλίου 2023, με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ κ. Μιχάλη Τσαμάζ, στην αίθουσα Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων «Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου», του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, οι Αρχηγοί ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης και ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, καθώς και η Executive Director Εταιρικής Επικοινωνίας & Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου ΟΤΕ κ. Ντέπη Τζιμέα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ βράβευσαν τον κ. Μιχάλη Τσαμάζ, για την έμπρακτη ανταπόκριση, συνδρομή και υποστήριξη από τον Όμιλο ΟΤΕ στο έργο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, και ειδικότερα στην επιτήρηση και ενίσχυση της φύλαξης των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων της χώρας.

Επίσης, με αφορμή τη σημερινή συνάντηση, επιδόθηκαν τα διακριτικά του βαθμού του Έφεδρου Λοχαγού στον κ. Τσαμάζ, κατόπιν της πρόσφατης προαγωγής του.