ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Απολογείται ο τράπερ και δύο συνεργάτες του για τον βιασμό 19χρονης φοιτήτριας

Βιασμός
Pixabay

Ο τράπερ μαζί με τον 23χρονο συνεργάτη του παραδόθηκαν την Τετάρτη στην Αστυνομία, μετά το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος τους για τον βιασμό της 19χρονης φοιτήτριας

Ο γνωστός τράπερ και δύο συνεργάτες του, που κατηγορούνται για τον βιασμό 19χρονης φοιτήτριας από τη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν στον ανακριτή Ρεθύμνου για να απολογηθούν.

Όπως αναφέρει το cretapost, ο τράπερ μαζί με τον 23χρονο συνεργάτη του παραδόθηκαν την Τετάρτη στην Αστυνομία, μετά το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος τους. Οι αστυνομικοί λίγες μέρες νωρίτερα είχαν συλλάβει τον 30χρονο. Και οι τρεις αναμένεται να δώσουν την απολογία τους για την καταγγελία της 19χρονης ότι τη βίασαν.

Η καταγγελία της 19χρονης για βιασμό από τον τράπερ

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 19χρονη φοιτήτρια, το βράδυ της Κυριακής είχε πάει σε γνωστό μαγαζί του Ρεθύμνου όπου τραγουδούσε ο 24χρονος τράπερ. Όπως αναφέρει το cretapost, η 19χρονη υποστήριξε πως μετά τη συναυλία η ίδια, η οποία ήταν σε κατάσταση μέθης, μαζί με έναν 23χρονο, συνεργάτη του τράπερ, πήγαν σε ξενοδοχείο της πόλης.

Εκεί, ο 23χρονος, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, της προσέφερε ποσότητα κάνναβης με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάσει τελείως τον έλεγχο. Λίγη ώρα μετά, στο δωμάτιο έφτασαν ο 24χρονος τράπερ μαζί με έναν 30χρονο, οι οποίοι, σύμφωνα με την 19χρονη, προχώρησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Όταν λίγη ώρα αργότερα συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, ενημέρωσε κάποιους φίλους της και μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας τον 30χρονο στο λιμάνι του Ηρακλείου την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο καράβι με προορισμό τον Πειραιά.

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση

Κανένα εύρημα βιασμού δεν προκύπτει από την ιατροδικαστή εξέταση στην οποία υπεβλήθη η 19χρονη στο Ρέθυμνο που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από γνωστό ράπερ και έναν ακόμα άνδρα φέρνει η ιατροδικαστική εξέταση.