ΕΛΛΑΔΑ

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Κρεοπωλών: Ίσως και μειωμένες οι τιμές στο αρνί σε σχέση με πέρυσι

Βαρβάκειος
Eurokinissi

Ο κ. Κεσίδης, ερωτώμενος για τις φετινές τιμές, απάντησε ότι «τα δύο παζάρια των προηγούμενων ημερών δεν μας άφησαν κάποια αποτελέσματα. Αύριο περιμένουμε το τελευταίο παζάρι στο Κιλκίς για να κλειδώσει η τιμή»

Τις ίδιες και ίσως μειωμένες τιμές στον πασχαλινό οβελία σε σχέση με πέρυσι περιμένει ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, Σάββας Κεσίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κεσίδης, ερωτώμενος για τις φετινές τιμές, απάντησε ότι «τα δύο παζάρια των προηγούμενων ημερών δεν μας άφησαν κάποια αποτελέσματα. Αύριο περιμένουμε το τελευταίο παζάρι στο Κιλκίς για να κλειδώσει η τιμή».

Στη συνέχεια, είπε πως «ο τρόπος αυτός της κυβέρνησης με τον Άδωνι Γεωργιάδη να βάλει αυτό το επιτρέψτε μου να πω "πλαφόν" έχει χαλάσει την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς. Κι αυτό γιατί, ενώ είχαν μία καλή τιμή οι κτηνοτρόφοι και έδιναν στο εξωτερικό, περιμέναν την ίδια τιμή για την ελληνική αγορά και αυτή τη στιγμή οι έμποροι δεν δίνουν αυτές τις τιμές και μειώνονται οι τιμές. Οπότε μπορεί από Μεγάλη Δευτέρα να έχουμε και λιγότερες τιμές».

«Προσωπική μου εκτίμηση θα έχουμε τις ίδιες τιμές με πέρυσι, από 12,80 – 13,80 ή 14 ευρώ το αρνί και από 13,30 μέχρι 14,5 ή 14,80 ευρώ το κατσίκι», κατέληξε.