ΕΛΛΑΔΑ

Νεφέλη Μεγκ: Αυτή είναι η influencer που πήρε συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Νεφέλη Μεγκ: Αυτή είναι η influencer που πήρε συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ας γνωρίσουμε καλύτερα την νεαρή influencer που πήρε συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η Νεφέλη Μέγκ είναι η μόλις 26 χρονών κοπέλα που πήρε μια διαφορετική συνέντευξη από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τη γνωρίσαμε μέσα από το διαδίκτυο και συγκεκριμένα από το YouTube και τα Podcast ενώ φέτος την παρακολουθούμε μέσα από την εκπομπή «Είμαστε μαζί» με την Ελίνα Παπίλα.

Το πραγματικό της όνομα είναι Νεφέλη αλλά το επίθετό της παραμένει άγνωστο. Έχει μεγάλη αγάπη στις γάτες, το καλό φαγητό και θέλει πάντα να βλέπει ένα σπίτι τακτοποιημένο.

Η νεαρή Μεγκ κατάγεται από την Έδεσσα και πέρασε με πανελλήνιες στη Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απ' όπου αποφοίτησε το 2020. Μπορεί να πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του Δικηγορικού Συλλόγου ωστόσο την κέρδισε το stand up commedy.

Η αγάπη της για την επικοινωνία την έκανε να δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο Youtube, ενώ έχει και έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Tik Tok, αλλά και στο Instragram.

Πλέον την παρακολουθούμε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Είμαστε μαζί» με παρουσιάστρια την Ελίνα Παπίλα, κάθε Σαββατοκύριακο 17:00 - 19:00. Όπως ανέφερε και η ανακοίνωση του σταθμού, «με τη βοήθεια της Νεφέλης, η Ελίνα, ο Αντώνης και ο Γιώργος, θα ανακαλύπτουν τις εμπειρίες των Gen Z(ers) σε μια προσπάθεια να «κλείσει» η ψαλίδα μεταξύ των γενεών και να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των νεότερων».