ΕΛΛΑΔΑ

Ηρώ: «Τους σάπισαν στο ξύλο» - Τι καταγγέλλει η τραγουδίστρια για την επίθεση έξω από το σχολείο

Ηρώ Λεχουρίτη
Facebook

Η γνωστή τραγουδίστρια, Ηρώ, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, τα εξής: «Έξω από το σχολείο τούς περίμενε μια συμμορία από νεαρούς που ήταν "φτιαγμένοι" και τους σάπισαν στο ξύλο»

Η Ηρώ με μια ανάρτησή της στο Facebook περιγράφει πώς ο γιος της κατάφερε να γλιτώσει από τα χειρότερα μετά και την επίθεση που δέχθηκε ενώ βρισκόταν με τους φίλους του έξω από σχολείο.

Η γνωστή τραγουδίστρια, Ηρώ, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, τα εξής: «Έξω από το σχολείο τούς περίμενε μια συμμορία από νεαρούς που ήταν "φτιαγμένοι" και τους σάπισαν στο ξύλο. Ο γιος μου είναι καλά, ευτυχώς, μην ανησυχείτε. Έφαγε μόνο μια-δυο μπουνιές. Δυο παιδιά από τους συμμαθητές του, όμως, κατέληξαν στο νοσοκομείο. Ο ένας είναι άσχημα και υπό παρακολούθηση. Ο άλλος με διάσειση και ράμματα στο στόμα».

Κατέληξαν στο νοσοκομείο από την επίθεση

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η παρέα των νεαρών, στους οποίους βρισκόταν και ο γιος της γνωστής τραγουδίστριας, Ηρούς, βρέθηκε για reunion. Έξω από το σχολείο που είχαν δώσει ραντεβού κάθονταν μια άλλη παρέα. «Πρέπει να επισημάνω ότι μέσα στο αυτοκίνητο των νταήδων ήταν δυο κορίτσια που περιγελούσανε τα παιδιά μας ως δειλούς και φοβιτσιάρηδες και τραβούσαν βίντεο όλο το σκηνικό… Τα συμπεράσματα δικά σας».

Παιδιά, που όπως αναφέρει η Ηρώ, πήγαν για να τραβήξουν φωτογραφίες και να θυμηθούν όσα έζησαν στο σχολείο, βρέθηκαν να είναι τραυματίες στο κρεβάτι του νοσοκομείου από κάποια παρέα νταήδων.

Τι είπε ο πατέρας του 19χρονου για την επίθεση έξω από το σχολείο

Μιλώντας στο MEGA ο πατέρας του 19χρονου που είναι στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που συνέβη έξω από το σχολείο. Ο πατέρας του 19χρονου αρχικά αναφέρθηκε για την κατάσταση της υγείας του παιδιού αυτή την στιγμή: «Το παιδί είναι σχετικά καλά κάτω από ιατρική παρακολούθηση και πολύ στρεσαρισμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του 19χρονου ήταν κατηγορηματικός ότι ουδέποτε οι δύο παρέες είχαν έρθει σε προστριβές στο παρελθόν.