ΕΛΛΑΔΑ

Μπόρις Κλέιμαν: Αυτός είναι ο χώρος που καταγγέλθηκε ο βιασμός της ανήλικης

Μπόρις Κλέιμαν: Αυτός είναι ο χώρος που καταγγέλθηκε ο βιασμός της ανήλικης

Τρεις VIP χώρους διέθετε το γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι έξω από το οποίο συνελήφθη για τον βιασμό της ανήλικης ο Μπόρις Κλέιμαν.

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές για το τι ακριβώς συνέβη στο γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι όπου βρέθηκε ο τερματοφύλακας Μπόρις Κλέιμαν ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε την 17χρονη κοπέλα από το Βέλγιο.

Ο Alpha μετέδωσε εικόνες από τον χώρο VIP που διασκέδαζε ο γνωστός ποδοσφαιριστής με την παρέα του το βράδυ της Δευτέρας και ύστερα συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές.

Όπως φαίνεται το κλαμπ διέθετε τρεις χώρους VIP με καναπέδες οι οποίοι βρίσκονταν ουσιαστικά σε κοινή θέα.

Δείτε το βίντεο:

Παράλληλα, μια κοπέλα που βρισκόταν στο μαγαζί με την παρέα της, πολύ κοντά στο σημείο που διασκέδαζε ο ποδοσφαιριστής, περιέγραψε στον Alpha τα όσα είδε: «Τον έβλεπα να κινείται συνέχεια, πήγαινε στην τουαλέτα και ερχόταν, αλλά δεν καταλάβαινα τι γινόταν...Ήταν συνέχεια πέρα δώθε. Επειδή οι φίλοι μου μου είπαν ότι είναι γνωστό άτομο, τον παρατηρούσα συνεχώς, να δω τι κάνει», ανέφερε αρχικά η μάρτυρας.

Στη συνέχεια για τη συμπλοκή εκτός του μαγαζιού μεταξύ της παρέας του τερματοφύλακα και την παρέα της κοπέλας είπε: «Δεν μας άφηναν να βγούμε έξω επειδή γινόταν καυγάς. Είχαν βγει έξω όλοι οι καθηγητές και οι μαθητές της 17χρονης».

«Ήταν δυο παρέες με τουρίστες. Η μία πρέπει να ήταν τρία άτομα και η άλλη πρέπει να ήταν πέντε- έξι.. και βγήκαν από ένα κλαμπάκι και είχαν τσακωθεί αυτοί προφανώς από πριν. Βγήκαν έξω να τις παίξουν να το πω και έτσι. Μετά περάσανε κάτι Δελτάδες κάτι Διας πρέπει να ήταν και τους μαζέψανε», ανέφερε μάρτυρας που είδε το επεισόδιο της συμπλοκής

Μπόρις Κλέιμαν: Τι κατήγγειλε η 17χρονη για τον βιασμό της

Η 17χρονη κατήγγειλε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά ο Μπόρις Κλέιμαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης, όταν εκείνη με την παρέα της διασκέδαζαν σε μπαρ στο Κολωνάκι.

«Εκεί άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια. Στη συνέχεια ξεκίνησε να με αγγίζει στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του. Μετά από πέντε λεπτά επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον χώρο, VIP, ξαναγύρισα».

Όπως υποστηρίζει η μαθήτρια, ο 33χρονος τερματοφύλακας άρχισε να γίνεται όλο και πιο πιεστικός. «Μετά από κάποια ώρα, δεν θυμάμαι ακριβώς πόση, με πλησίασε ξανά και ξεκίνησε να μου μιλάει, πλην όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου, παραμέρισε το εσώρουχό μου με τα δάχτυλά του και με κακοποίησε».

Η 17χρονη από το Βέλγιο που βρισκόταν στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές, έκανε λόγο για στιγμές φρίκης στο μπαρ, που στοιχειώνουν την κάθε της σκέψη.

«Εγώ μετά από αυτό ζήτησα βοήθεια και ένας φίλος μου που δεν ήταν στον χώρο VIP ήρθε και με πήρε από εκεί. Μετά από αυτό επειδή δεν αισθανόμουν καθόλου καλά, ενημέρωσα την παρέα μου τι συνέβη και αποχώρησα από το κατάστημα με μια φίλη μου».

Από την στιγμή που συνελήφθη, ο 33χρονος τερματοφύλακας υποστηρίζει πως είναι αθώος.

«Δεν υπάρχει βιασμός. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ βία. Δεν ισχύουν αυτά που περιγράφονται και δεν ήξερα την ηλικία της κοπέλας».

Από τον 33χρονο έχει ήδη ληφθεί δείγμα DNA το οποίο εξετάζεται.

«Ζητώ να τιμωρηθεί και να εξεταστώ από ιατροδικαστή»

Η σύλληψη του αθλητή που έχει κάνει άνω – κάτω την ομάδα που αγωνίζεται, έγινε τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης, όταν η 17χρονη βρέθηκε απέναντί του, σε αστυνομικό τμήμα.

«Στις 6 το πρωί και ενώ βρισκόμουν ήδη στο ξενοδοχείο, μας κάλεσε ένα άτομο από την παρέα μας, ότι βρισκόταν στο ΑΤ καθώς υπήρξε επεισόδιο έξω από το κατάστημα. Προσήλθαμε από κοινού στο τμήμα όπου βρισκόταν και το άτομο το οποίο ενήργησε εις βάρος μου, το οποίο αναγνωρίζω ανεπιφύλακτα ως τον δράστη του εις βάρος μου βιασμού. Επιθυμώ να εξεταστώ από ιατροδικαστή και την ποινική του δίωξη. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω».

Σε βάρος του 33χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο 33χρονος θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον ανακριτή ενώ ήδη με απόφαση του προέδρου της ομάδας που αγωνιζόταν, διακόπηκε τόσο το δικό του συμβόλαιο όσο και του συμπαίκτη του, που ήταν μαζί του στο μπαρ στο Κολωνακίου.