ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Επιτέθηκε σε γυναίκα αστυνομικό», ο οδηγός που πάτησε το πόδι δημοτικού αστυνομικού

Θεσσαλονίκη: «Επιτέθηκε σε γυναίκα αστυνομικό», ο οδηγός που πάτησε το πόδι δημοτικού αστυνομικού
Intime / φωτογραφία αρχείου

Για το επεισόδιο μεταξύ δημοτικών αστυνομικών και ενός 62χρονου οδηγού που στάθμευσε παράνομα στη Θεσσαλονίκη, μίλησε ο προϊστάμενος της δημοτικής αστυνομίας, Μιχάλης Αλαγιώτης.

Συνελήφθη ο 62χρονος που επιτέθηκε σε δημοτικούς αστυνομικούς και μάλιστα πάτησε με το αυτοκίνητο το πόδι του ενός, επειδή του έκοψαν κλήση για παράνομη στάθμευση, στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία που πραγματοποίησαν σε βάρος του τρεις δημοτικοί αστυνομικοί.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης, όταν οι αστυνομικοί του βεβαίωσαν παράβαση για παράνομη στάθμευση. Ο οδηγός τους εξύβρισε και στη συνέχεια έβαλε μπρος το όχημα και πέρασε με τη ρόδα του πάνω από το πόδι ενός εκ των τριών αστυνομικών. Ο αστυνομικός μετέβη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.

Όπως τόνισε στο MEGA ο προϊστάμενος της δημοτικής αστυνομίας, Μιχάλης Αλαγιώτης, «δυστυχώς μιλάμε για ένα θλιβερό περιστατικό. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο παράνομα και εκείνος κατέβηκε από το σπίτι του και επιτέθηκε σε μία γυναίκα αστυνομικό. Τότε, ένας συνάδελφος πήγε να την βοηθήσει. Εκείνος μπήκε στο αυτοκίνητο και πάτησε το πόδι του αστυνομικού».

Ο προϊστάμενος ήταν από τους πρώτους που κλήθηκαν στο σημείο, όπου η αστυνομία απομάκρυνε το όχημα με γερανό. Μετά από έρευνα εντοπίστηκε το σπίτι όπου διέμενε ο 62χρονος, ο οποίος όμως δεν βρέθηκε εκεί. Ο 62χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα όταν πήγε να πάρει το όχημά του από την Τροχαία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.