ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Σε τραγική κατάσταση το Καρτερός Sports Center – Έγινε χωράφι το γήπεδο του beach volley

Κρήτη: Σε τραγική κατάσταση το Καρτερός Sports Center – Έγινε χωράφι το γήπεδο του beach volley
Nea Kriti

Σε χωράφι με… ραδίκια και κάθε λογής άγρια χόρτα έχει μετατραπεί το γήπεδο του Beach Volley στο Καρτερός Sports Center στην Κρήτη.

Μόλις πριν από τρεις μήνες, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, είχε υποδεχθεί τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center. Οι πρώτες Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις παρουσιάστηκαν με ιδιαίτερη λαμπρότητα, όμως, φαίνεται πως τα πάντα έμειναν στην παρουσίαση καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα Nea Kriti, τα γήπεδα και οι υποδομές έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Μάλιστα, στο δημοσίευμά της η ιστοσελίδα φιλοξενεί φωτογραφίες και βίντεο που αποδεικνύουν πως πράγματι οι εγκαταστάσεις στον Καρτερό είναι πλήρως παρατημένες και ήδη ρημάζουν από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους.

Χόρτα στο γήπεδο του beach volley και εικόνα εγκατάλειψης είναι αυτό που αντικρίζει κανείς στο γήπεδο του Καρτερού, το οποίο μάλιστα… οργώθηκε από τρακτέρ την Πέμπτη (20/4) λες και πρόκειται για πραγματικό χωράφι.

Ένα γήπεδο, μάλιστα, το οποίο θα έπρεπε να έχει άμμο ειδικών προδιαγραφών και κοσκινισμένη έτσι ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις, έχει μετατραπεί σε… αγροτεμάχιο το οποίο πριν λίγο καιρό είχε παρουσιαστεί ως «στολίδι» από τον κ. Αυγενάκη