ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στα Χανιά: Στον ανακριτή ο 46χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον ντελιβερά

Τροχαίο στα Χανιά: Στον ανακριτή ο 46χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον ντελιβερά

Τροχαίο στα Χανιά: Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ο 46χρονος με το βαν, που κατηγορείται ότι παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητο έναν 53χρονο διανομέα με τον οποίον είχε προσωπικές διαφορές, θα βρεθεί σήμερα Παρασκευή (21/4) ενώπιον του ανακριτή Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πώς έγινε το τροχαίο στα Χανιά

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του flashnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (19/4) όταν ο 46χρονος που οδηγούσε το βαν του, παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 53χρονο άνδρα από την Αλβανία, κάτω από τη γέφυρα του Βαμβακόπουλου.

Σε βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας καταγράφεται καρέ-καρέ η κίνηση των οχημάτων μέχρι τη στιγμή της σύγκρουσης.

Ο 46χρονος κινούμενος με ταχύτητα έπεσε πάνω στη μηχανή που οδηγούσε ο 53χρονος με συνέπεια το δίκυκλο να εκτραπεί και να βρεθεί στην άκρη του δρόμου. Μετά τη σύγκρουση όμως, ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, αντιθέτως επιχείρησε να τραπεί σε φυγή.

Ωστόσο, αυτόπτες που είδαν το ατύχημα τον καταδίωξαν με δυο αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσουν λίγη απόσταση παρακάτω.

Είχε πρόθεση ο 46χρονος οδηγός του βαν

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών ο 46χρονος συγκρούστηκε με πρόθεση με το δίκυκλο μηχανάκι, με συνέπεια να τραυματίσει τον 53χρονο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Χανίων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες όμως δεν εγκυμονούν κινδύνους για τη ζωή του και λίγες ώρες αργότερα έλαβε εξιτήριο.

Δείτε βίντεο από το τροχαίο στα Χανιά:

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο οδηγός που πάτησε τον ντελιβερά

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο με τον διανομέα - Τον χτύπησε με δόλο

Χανιά: Συνελήφθη 46χρονος που παρέσυρε ντελιβερά με το φορτηγό του