ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Νεότερα για την κατάσταση του 55χρονου εγκαυματία - Τι αναφέρει η αδερφή του

Μυτιλήνη: Νεότερα για την κατάσταση του 55χρονου εγκαυματία - Τι αναφέρει η αδερφή του

Ο άνδρας από τη Μυτιλήνη νοσηλεύεται διασωληνωμένος μετά την επίθεση που δέχτηκε από τη σύζυγό του, η οποία τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά.

Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του 55χρονου που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου με εγκαύματα στο 50% του σώματός του, δημοσίευσε η αδερφή του στο Facebook.

Ο άτυχος άνδρας παλεύει για τη ζωή του μετά την επίθεση που δέχτηκε από τη σύζυγό του, η οποία τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά.

Όπως ενημερώνει η αδερφή του θύματος, η κατάσταση του 55χρονου είναι σταθερή όμως έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να γίνει καλά.

Η ανάρτηση:

«Θεώρησα σωστό να ενημερώσω όλο αυτό τον κόσμο που ενδιαφέρεται και ρωτάει για τη κατάσταση του αδερφού μου που είναι τόσο αγαπητός σε όλο τον κόσμο των νησιών μας και αφού μίλησα πρώτα με τον γιατρό του και μου είπε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή είναι γερός οργανισμός, αλλά έχει πολύ δρόμο μπροστά του είναι μία μικρή αχτίδα μία μικρή Ελπίδα για να τα καταφέρει και να μείνει κοντά μας σας ευχαριστώ όλους και ας προσευχηθούμε όλοι μαζί να γίνει γρήγορα καλά και να έρθει κοντά μας.»

Η οικογενειακή τραγωδία και η ζήλια που όπλισε το χέρι της 49χρονης

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε από το Δικαστήριο η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά τον σύζυγό της καθώς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παραβίασης της νομοθεσίας για ενδοοικογενειακή βία.

Ο επιχειρηματίας κατά την επίθεση βρισκόταν στην ταβέρνα που διατηρεί ενώ περαστικοί είδαν τη φωτιά μέσα στον χώρο και κάλεσαν την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Η κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι φαίνεται πως ήταν προβληματική τον τελευταίο καιρό, ενώ η μοίρα τους είχε χτυπήσει αλύπητα και στο παρελθόν, καθώς έχουν χάσει δύο παιδιά.

Ο γιος τους πέθανε από πνιγμό και η κόρη τους σε τροχαίο, ενώ έχουν και ένα μικρότερο παιδί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα ζήλευε παθολογικά τον σύζυγό της και μάλιστα το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση εξαιτίας των προβλημάτων μεταξύ τους, με τους καυγάδες να έχουν γίνει πια καθημερινοί.

Οργή από την αδερφή του θύματος

Με αφορμή την είδηση για την επίθεση του 55χρονου, ξέσπασε η αδερφή του, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη.

«Δεν το χωράει το μυαλό μου όταν είδε τον αδερφό μου ότι δεν το βγάζουν από την εντατική στη Θεσσαλονίκη, πώς μπορεί ένας άνθρωπος όταν ζεις μαζί του όταν έχεις χάσει δύο παιδιά όταν έχεις περάσει τόσα να βάζει βενζίνη να τον κάψει ζωντανό. Μπορώ να φανταστώ τον πόνο που έχει αυτός ο άνθρωπος, πόσο εχει πονέσει στη ζωή του να κάνεις τόσο μεγάλο κακό είναι τόσο κρίμα. O ...έχει πονέσει τόσο πολύ, εύχομαι η Παναγία να τον βοηθήσει να τα καταφέρει. Πόση κακία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος; Κάποτε μου λεγε ότι μέσα σε μία μαξιλαροθήκη και τα ρούχα του και γύρισε μόνος του πόσο μπορεί να πονάει ένας άνθρωπος, Παναγία μου βοήθησέ τον θα περάσει κι αυτό», έγραψε σε ανάρτησή της.

Σχετικές ειδήσεις