ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που διαρρήκτες σέρνουν χρηματοκιβώτιο στον δρόμο

Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που διαρρήκτες σέρνουν χρηματοκιβώτιο στον δρόμο

Καλλιθέα: Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και πήρε το χρηματοκιβώτιο ώστε να το ελέγξει για δακτυλικά αποτυπώματα. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες

Απόπειρα ληστείας σε κατάστημα στην Καλλιθέα πραγματοποιήθηκε από θρασύτατους διαρρήκτες οι οποίοι, καθώς δεν κατάφεραν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο, αποφάσισαν να το πάρουν μαζί τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης και συγκεκριμένα γύρω στις 5:30 το πρωί, ενώ σε βίντεο ντοκουμέντο το οποίο εξασφάλισε το MEGA δύο άνδρες φαίνονται να τρέχουν σέρνοντας ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο έχουν μόλις αποσπάσει από κατάστημα παραγωγής τροφίμων.

Οι δύο άντρες φορώντας κουκούλες να προσπαθούν να διαφύγουν με τη λεία τους.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε για το περιστατικό: «Γύρω στις 05.00 η ώρα ακούστηκαν κάποιοι θόρυβοι εδώ στη γειτονιά, ξυπνήσαμε μήπως τυχόν γίνεται κάποια κλοπή γιατί στο παρελθόν έχουνε κλέψει. Ύστερα από 20 λεπτά ακούστηκε ένα δυνατό μπαμ, είδαμε από τα μπαλκόνια που βγήκαμε έξω ότι κάποιοι κουβαλάγανε κάτι. Ουδείς μπορούσε να καταλάβει ότι ήταν χρηματοκιβώτιο».

Οι δύο δράστες, αφού μπήκαν στο κατάστημα πέταξαν το χρηματοκιβώτιο από την πίσω πλευρά και στη συνέχεια το έβγαλαν μέχρι τον δρόμο, ενώ οι φθορές που είχε επάνω του μαρτυρούν ότι προσπάθησαν να το πάρουν μαζί τους προκειμένου να μπορέσουν να το ανοίξουν.

Αφού το μετέφεραν για περισσότερα από 100 μέτρα οι φωνές των γειτόνων που εντωμεταξύ είχαν βγει στα μπαλκόνια τους τρόμαξαν και έτσι το άφησαν και τράπηκαν σε φυγή.

«Βγήκαμε από τη γειτονιά, τους κυνηγήσαμε. Αυτοί το παρατήσανε στο γεφυράκι από την πλευρά του Μοσχάτου, ωστόσο είχαμε πάρει και την αστυνομία».

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και πήρε το χρηματοκιβώτιο ώστε να το ελέγξει για δακτυλικά αποτυπώματα. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες.