ΕΛΛΑΔΑ

Πατήσια: Άγριος ξυλοδαρμός 11χρονου μέχρι λιποθυμίας σε προαύλιο σχολείο

Πατήσια: Άγριος ξυλοδαρμός 11χρονου μέχρι λιποθυμίας σε προαύλιο σχολείο
Pixabay

Στο νοσοκομείο μαθητής μετά από άγρια επίθεση που δέχτηκε μέσα σε δημοτικό σχολείο στα Άνω Πατήσια

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, συμμαθητές του 11χρονου τον γρονθοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας στο προαύλιο του σχολείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το άγριο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια διαλλείματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία που κατατέθηκε στην Αστυνομία από τη μητέρα του θύματος, ομάδα ανήλικων «νταήδων» που αποτελούταν από 4-5 συμμαθητές του, περικύκλωσαν τον 11χρονο και τον γρονθοκόπησαν. Το θύμα λιποθύμησε από τα χτυπήματα στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Ακολούθως η μητέρα που ενημερώθηκε για το περιστατικό έσπευσε στο σχολείο για να παραλάβει τον γιο της ο οποίος είχε συνέλθει από τη λιποθυμία. Αμέσως μετά πήρε το δρόμο για το Α.Τ. Πατησίων προκειμένου να κάνει επίσημη καταγγελία για το περισταικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 11χρονος λιποθύμησε και δεύτερη φορά ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τη μητέρα του καθ΄οδόν στο αστυνομικό τμήμα, με τη μητέρα να κάνει άμεσα αναστροφή και να μεταφέρει το γιο της στο Νοσοκομείο Παίδων.

Σημειώνεται ότι ο 11χρονος νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο, ενώ η κατάθεση της μητέρας δόθηκε μέσα στο νοσοκομείο σε άνδρες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 11χρονος δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό κίνδυνο ωστόσο είναι σοκαρισμένο από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη.

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ

Σχετικές ειδήσεις