ΕΛΛΑΔΑ

Διάσημος Έλληνας σεφ δεν ασχολείται πια με τη μαγειρική - Τι δουλειά κάνει σήμερα

Διάσημος Έλληνας σεφ δεν ασχολείται πια με τη μαγειρική - Τι δουλειά κάνει σήμερα

«Τα τελευταία χρόνια δεν θα με βρείτε σε κουζίνες» - Δήλωσε ο πασίγνωστος σεφ

Στην αποκάλυψη ότι πλέον δεν ασχολείται πλέον ενεργά με τη μαγειρική προχώρησε ο Βαγγέλης Δρίσκας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της επαγγελματικής του καριέρας ενώ είπε ότι η δοκιμή κάποιων πιάτων σε ένα ταξίδι του στην Ασία του έχει προκαλέσει συγκίνηση.

«Τα τελευταία χρόνια δεν θα με βρείτε σε κουζίνες. Ουσιαστικά μέχρι το 2000, που ξεκίνησα την τηλεόραση, ήμουν ενεργός μέσα στις κουζίνες, με καθημερινή δουλειά και τη ρουτίνα που είχαμε ως τότε. Το 2000 ξεκίνησε η τηλεόραση, τα σεμινάρια και άρχισα να διδάσκω και σε σχολή μαγειρικής. Οπότε άλλαξε η ζωή μου και δεν μου έμενε χρόνος να μπω και σε μία κουζίνα να μαγειρέψω» αναφέρει ο Βαγγέλης Δρίσκας.

«Ήταν ένα άλλο ταξίδι αυτό, επίσης συναρπαστικό και δημιουργικό. Έβγαλα ως τώρα 6 βιβλία, έκανα άπειρες εκπομπές, έχουμε ταξιδέψει στο εξωτερικό με το ''1000 Μίλια Γεύσεις''. Πλέον βγάζω προϊόντα και ασχολούμαι με το εμπορικό τρόφιμο» προσθέτει.

«Είμαι σύμβουλος σε εταιρείες τροφίμων. Σχεδιάζουμε τρόφιμα, τα οποία μετά κυκλοφορούν. Είναι μία πολύ ωραία διαδικασία, γιατί ξεκινάς από μία ιδέα και αυτή την κάνεις ένα βαζάκι στο σούπερ μάρκετ, που είναι ξεχωριστό» αποκαλύπτει αμέσως μετά ο Βαγγέλης Δρίσκας.