ΕΛΛΑΔΑ

Τυλίχθηκε στις φλόγες αυτοκίνητο με τρεις δημάρχους της Φθιώτιδας

Τυλίχθηκε στις φλόγες αυτοκίνητο με τρεις δημάρχους της Φθιώτιδας
LamiaReport.gr

Καρδίτσα: Οι τρεις δήμαρχοι επέστρεφαν από την κηδεία του πατέρα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν άρχισε να βγάζει καπνούς

Μία τρομακτική περιπέτεια βίωσαν τρεις δήμαρχοι της Φθιώτιδας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πήρε φωτιά, ενώ βρίσκονταν εν κινήσει λίγο μετά τους Σοφάδες Καρδίτσας, το απόγευμα της Παρασκευής 28 Απριλίου.

Η δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, η δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου και ο δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος βρίσκονταν στον δρόμο επιστρέφοντας από την κηδεία του πατέρα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών στην Καστοριά, όταν εντελώς ξαφνικά, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κ. Λιόλιος άρχισε να βγάζει καπνούς.

«Άκουσα ένα μπαμ και αμέσως το αμάξι άρχισε να βγάζει καπνούς», είπε ο Δήμαρχος Δομοκού, ο οποίος έβγαλε το αυτοκίνητο στην άκρη και βγήκε από αυτό μαζί με τις συναδέλφους Δημάρχους σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Προσπάθησε με πυροσβεστήρα με τη βοήθεια και διερχόμενων οδηγών να σβήσουν τις φλόγες χωρίς όμως να τα καταφέρουν, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο μέσα σε λίγα λεπτά να καταστραφεί ολοσχερώς.

Ευτυχώς από την φωτιά δεν κινδύνευσε κανένας από τους επιβαίνοντες ή άλλους διερχόμενους, καθώς η ζημιά περιορίστηκε στο όχημα.

Δείτε τις φωτογραφίες του lamiareport.gr από το σημείο: